Dank u voor het nieuwe gouden mandje 

voor deze rescue honden en katten


Deze honden en katten hebben een nieuwe thuis gevonden, een nieuw gouden mandje.


Jake,  reu  , schatting leeftijd : 3 maand


Crina plukte gisteren deze vrolijke pup van straat waar hij héél alleen rond dwaalde. Ze vroeg ons of we kunnen helpen bemiddelen bij de zoektocht naar een gouden mand voor hem.
Jake is nu ongeveer 3 maand (geschatte leeftijd) en weegt reeds 6kg. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid uitgroeien tot een grote middelmaat. Hoe groot hij juist zal worden, valt niet te zeggen daar de ouders niet gekend zijn.
Jake heeft zijn eerste vaccinatie gekregen en een chip en paspoort. Hij zal omwille van de wettelijke bepalingen, pas tegen begin oktober ter beschikking zijn voor adoptie. Tegen dan is hij dan ook volledig gevaccineerd.
Jake is een speelse vrolijke pup die alles nog moet leren.


Blue, meisje van ongeveer 1 jaar.


We werden gevraagd om deze lieverd te herplaatsen.
Zindelijk, sociaal, goed met kinderen(indien zij respect hebben voor een levend wezentje)
Gesteriliseerd, chip, paspoort, inentingen in orde gebracht.

Gina, teefje 4 jaar


Bemiddeling herplaatsing
Gina is een klein teefje, met wat overgewicht. Weegt nu 8kg, maar dat zouden er 6,5 moeten zijn. Ze is een zachtaardig, lief, klein meisje wat houdt van aandacht en een knuffel.
Ze werd geboren op 03.03.2016 en is dus 4 jaar. Ze is bench gewoon, kan ook even alleen zijn. Komt overeen met soortgenoten en poezen.
Ze is gesteriliseerd en volledig in orde met vaccinaties, chip, paspoort.


Pongo , reu  2 jaar


Pongo is een klein formaat reutje (40cm schofthoogte) van 2 jaar.  Pongo is volledig in orde met vaccinaties, parasitaire behandeling, chip, paspoort en gecastreerd. 
Hij is een heel actieve jongen met een obsessie voor balletjes. Met een balletje is hij zelf ook net een stuiterbal.
Dit is geen hondje voor mensen die niet actief met hem bezig kunnen zijn. Zijn energie werd zwaar onderschat, het is zeker geen rustig schoothondje, en daarom werd ons gevraagd om ook hier weer te helpen bemiddelen een nieuwe thuis voor hem te vinden.
Een (goed afgesloten) tuin is voor deze kleine rakker een must.
Zolang er geen balletje aanwezig is, heeft hij met andere honden geen probleem, maar met een bal reageert hij héél bezitterig. Hij eist ook graag alle aandacht van zijn mensen op.
Ook deze kleine jongen moet nog veel leren. 


 Jack, Duitse herder, 7 maand oud


Bemiddeling herplaatser
Jack is een gecastreerde Duitse Herder reu, geboren op 14.01.2020. Deze puber is een vrolijke speelse hond, die graag gaat wandelen.
Jack heeft met soortgenoten geen probleem.
Het is een typische ontstuimige puber, zonder de minste agressie. Dit betekend echter wel dat, in geval van kleine kinderen, toch wat extra oplettendheid gevraagd wordt. Vooral in verband met speels opspringen. Zowel hond als kind moeten respect voor elkaar bijgebracht worden. Heb je voldoende plaats, de wil hem ook wat te leren en wil je hem volwaardig lid van je gezin laten worden dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 


Zara,  teefje 10-11 jaar oud
Geadopteerd

Bemiddeling herplaatsing
Zara is een ouder teefje van 10 a 11 jaar. Ze heeft geen mooie tijd achter zich. Ze leefde in erbarmelijke omstandigheden bij iemand met een zwaar medisch probleem. Haar baasje is voor een langdurige behandeling opgenomen. Zara bleef achter in de woning. Familie ontfermd zich over haar, maar kunnen haar niet in huis nemen. Daarom wordt voor haar een thuis gezocht waar ze nog een gelukkige tijd mag kennen. Ondanks haar verleden is Zara lief voor mensen. Ze is nog steeds een enthousiaste hond die graag wandelt en speelt.
Poezen zijn haar vrienden niet. Iets oudere honden, die wat rustiger zijn, zijn voor haar geen probleem.
Men wil Zara niet naar een asiel brengen omdat ze daar weinig kansen heeft gezien haar leeftijd.
Wil jij Zara nog een gelukkige, zorgeloze tijd bezorgen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com
We wensen geen negatieve reacties omtrent haar verleden en ongepaste reacties zullen dan ook verwijderd worden. We willen alleen het beste voor Zara. Kan je haar geen thuis geven, maar wil je haar toch helpen dan kan dat door eenvoudig deze post te delen 

Beau, Cocker Spaniel teefje  , 2 jaar oud


Bemiddeling herplaatsing,
Cocker Spaniel teefje geboren op 28.05.2019.
Deze speelse puber is wat achterdochtig naar mensen die ze niet kent. Dit uit zich in blaffen tot de nieuwkomer gaat zitten. Dan neemt de nieuwsgierigheid de overhand.
Ze is een aanhankelijke meid die graag speelt en wandelt.
Ze heeft totaal geen ervaring met poezen en kan wat dominantie vertonen bij andere honden. Ze heeft enorm last van baknijd. Dit is iets waar bij haar zeker aan gewerkt moet. Als kleine pup werd ze veel en lang in een bench opgesloten en heeft intussen een grote afkeer van een bench.
Wil je deze speelse dame, die in orde is met vaccinaties, chip, paspoort en gesteriliseerd is, een mooie thuis bezorgen, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 


Ike & Indy,
Geadopteerd

geboren 08 juli 2020

Bemiddeling herplaatsing
Deze twee pupjes zoeken een vaste thuis.
Deze broertjes werden geboren op 08.07.2020 (3maand). Ze zijn speelse pupjes, die men, zoals je van een pup mag verwachten, nog alles moet en kan leren.
Geduld en liefde zijn een noodzaak.
Ze zullen uitgroeien tot een middelmaatje. Ze wegen nu ongeveer 5kg.
Ze zijn volledig in orde met vaccinaties. Gechipt, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Op de gepaste leeftijd zullen ze gecastreerd moeten worden.
Wil je één van deze twee lieverds een mooie thuis bezorgen, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.
Hou er rekening mee dat mail eerst beantwoordt word. 


Noshi,  reu 20 maand oud


Bemiddeling herplaatsing,
Noshi is een reutje van 20 maand (februari 2019) dat nog in zijn puberjaren is. Het is een speelse vrolijke jongen die sociaal is. Hij heeft geen problemen met poezen en is ook goed met kinderen. Deze jongen is uitermate nieuwsgierig. Alles wat buiten zijn terrein gebeurt, vind Noshi uitermate interessant. Hij durft dan ook wel eens uitbreken. Een goed afgesloten tuin is aldus een must.
Noshi is volledig in orde met vaccinaties en gecastreerd. Wil je deze jongen een thuis geven of meer inlichtingen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com
Mail wordt eerst beantwoord.


Maxi,   reu 8 jaar


Bemiddeling herplaatsing
Maxi is een wat grotere reu, geboren op 05.08.2012. (8jaar) Hij heeft wat overgewicht, maar zou aan een ideaal gewicht rond de 20kg wegen.
Daar hij in het verleden een zware verwonding aan zijn achterpoot opliep, moest deze noodgedwongen geamputeerd worden. Daar zijn overgewicht een te grote belasting op zijn overige poten en rug betekenen, moet hij op dieet.
Maxi is een stabiele hond, die graag geknuffeld wordt. Hij is benchgewennig en kan ook even alleen zijn.
Hij is gewend aan andere honden en poezen. Ook met hoeve dieren en pluimvee heeft hij reeds kennis gemaakt en dat is voor hem ook geen probleem.
Ook kinderen (opgevoed met respect voor dieren) zijn voor hem geen probleem.
Aanraking aan het amputatie lidteken is voor hem onaangenaam en dat laat hij dan ook blijken. Als je hiermee rekening houdt, dan wordt hij een trouwe vriend en huisgenoot.
Maxi is volledig in orde met vaccinaties, chip, paspoort en gecastreerd.
Wil je deze grote knuffelbeer een mooie thuis geven, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 


Bindi, teefje 9 jaar oud
 
Bemiddeling herplaatsing

Bindi is een verwaarloosd teefje van 9 jaar oud. Ze had een zware navelbreuk/ buikvlieshernia. Hieraan werd ze geholpen door middel van een zware en gecompliceerde operatie. I middels gaat het goed met haar. Ze is dan nu ook op zoek naar een nieuwe thuis. Een plaatsje waar ze gelukkig mag zijn. Bindi is een lief meisje van 45cm hoogte en weegt 14kg.
Ze werd volledig gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd.
Wil je oudje nog enkele mooie jaartjes geven, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 


Duchesse, teefje , geboren 20 mei 2019

Bemiddeling herplaatsing,

Middelgroot teefje van 13,5kg en 45cm schofthoogte. Geboren op 20 mei 2019.
Duchesse is een zeer onderdanig meisje. Ze kreeg in haar jonge leventje héél weinig aandacht en alhoewel ze ervan geniet, weet ze niet goed wat ze ermee moet. Hierdoor durft ze dan ook wel een paar druppeltjes urine los te laten.
Duchesse heeft een beetje tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen en is eerst ook een beetje terughouden.
Ze kent soortgenoten en poezen en heeft hier geen problemen mee.
Ze is volledig in orde met vaccinaties, chip, paspoort en gesteriliseerd.
Als je over het geduld beschikt om haar te laten wennen en haar vertrouwen te winnen en je haar een thuis wil geven, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Belutta,  teefje geboren 4 april 2018

Bemiddeling herplaatsing

Belutta is een héél zachtaardige teef geboren op 2018.
Ze heeft geen problemen met andere honden en poezen.
Ze is ook lief met kinderen.
Belutta heeft tot nog toe steeds buiten geleefd, met weinig bewegingsruimte. Hierdoor heeft ze overgewicht ontwikkeld. Ze zal dus eerst even op dieet moeten en lichaamsbeweging moet geleidelijk opgebouwd worden. Het wandelen aan de lijn moet ze ook nog leren.
Als ze mensen ziet heeft ze ook wel eens de neiging om op te springen. Dit kan echter snel en makkelijk afgeleerd worden door gewoon de knie op te heffen.
Ze is een speelse meid die geniet van aandacht.
Ze is in orde met vaccinaties, chip, paspoort en gesteriliseerd.
Wil je Belutta een mooie thuis geven dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Oona, teefje, geboren 12 mei 2019

Bemiddeling herplaatsing.

Oona is een middelgroot teefje van ongeveer 50cm schofthoogte en 15kg, geboren op 12.05.2019.
Ze is een ietwat schuchter meisje dat houd van knuffelen eens je haar vertrouwen gewonnen hebt. Ze is zindelijk (in de tuin). Wandelen aan de lijn is echter iets wat ze nog moet leren.
Ze leeft momenteel zowel honden als met poezen, zonder problemen.
Wil je tijd aan haar besteden en haar met het nodige geduld, opnemen in je gezin, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

 Missy,  teefje, geboren 16 maart 2020
 

Bemiddeling herplaatsing.

Missy is een 8 maand oud teefje, geboren op 16.03.2020.
Het is een puber, die tot nog toe, geen binnenleven gekend heeft. Enkel buiten en met héél weinig aandacht. Ze moet dus nog héél veel leren. Ook wandelen is iets wat ze nog niet kent.
Ze is een beetje schuchter en wantrouwig tegenover mensen die ze niet kent, maar totaal niet agressief. Eens ze je kent, wordt ze dan ook snel een speelse puber zoals bij haar leeftijd past.
Missy kent soortgenoten en poezen en heeft hier geen probleem mee.
Ze is in orde met vaccinaties, chip, paspoort en gesteriliseerd.
Wil je deze meid nog best wat leren, met het nodige geduld, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Ollie, reu , geboren 2 april 2017
Geadopteerd 
Bemiddeling herplaatsing,

Ollie is een jongen die sinds hij 8 weken oud is enkel een buiten kennel van 10m² heeft gekend, met een bouwvallig houten hok. We zijn voor hem op zoek naar een thuis waar hij ook echt een Huisdier mag zijn en niet enkel een buiten dier. Ollie is zeer lief naar mensen en geniet van elke beetje aandacht wat hij krijgen kan. Met soortgenoten kan hij ook goed overweg.
Het is een reu, geboren op 02.04.2017.
Hij is volledig in orde met vaccinaties, chip, paspoort en gecastreerd.
Ollie is een grote middelmaat.
Wil je deze lieve jongen zijn eerste echte thuis bezorgen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Oreo


kruising Duitse-Mechelse herder, 1jaar 


Oreo, een super lieve kruising Duitse - Mechelse herder (gecastreerd, chip, inentingen) , is een speelse puber van 04/07/2018 die een nieuwe thuis zoekt.
Het is een lieve onderdanige reu die niets stuk maakt in huis. Even alleen kan zijn, aanhankelijk en zindelijk is. Hij is kinderen gewend (groot en klein) en kent poezen,kippen en konijnen. Hij is op zoek naar een consequent baasje waar hij alle liefde die hij in zich heeft kan delen met hen.

Porky nu Jacky


mini jack russel , 6 jaar

Porky, een 6 jarige mini Jack Russel die geboren is op 1 juli 2013, herplaatserke zoekt een nieuwe thuis door familiale omstandheden.
Porky is zindelijk, lief met honden en mensen.
Katten zijn niet echt zijn lievelingetjes.
Porky is volledig in orde met Chip, boekje, inentingen, gecastreerd.

Luca


                            reu

  bemiddeling

Deze speelse, stabiele puber van 2 jaar zoek een huisje met een speelvriendje. 

Hij is zindelijk, lief, goed met kinderen, Hij kan NIET alleen zijn, hij heeft een vriendje nodig.

Is volledig in orde eveneens gecastreerd.
 

Omer,

Bemiddeling herplaatsing 

Omer is 1 van de drie broertjes die een nieuwe thuis zoeken. Hun hele jonge leven (3jaar) brachten deze jongens door in een omheind stuk tuin van 25m² met een houten hok (krot). Net als zijn broertjes heeft hij dus ook nog niets geleerd. Wandelen aan de lijn kent hij niet. Basisbevelen zoals "zit" ook niet. Net als zijn broertjes zal ook hij een baasje nodig hebben met geduld, die hem het nodige wil bijbrengen. Die hem het leven in huis, omgeven door warmte en liefde, wil leren kennen. Veel mensen heeft hij niet gezien in zijn jonge leventje. Toch toont hij, net als zijn broertjes, geen agressie tegenover mensen. In het begin is ie wel wat terughoudend. Hij geniet van een beetje aandacht en een aai. Omer is een gecastreerde reu van 15kg en ongeveer 50 cm schofthoogte, volledig in orde met chip, paspoort en vaccinaties.Wil je deze jongen of een van zijn broertjes in de ander posts een mooie thuis geven dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandelt !!Kan je hem geen thuis geven, maar wil je hem en zijn broertjes toch helpen, dan kan dit door eenvoudig dit bericht te delen, zodat ze snel hun nieuwe thuis kunnen vinden  

Hazel,   teefje 9 jaar


Bemiddeling herplaatsing,  

Dit teefje, kruising Border collie, van 9 jaar moest haar bazinnetje onverwacht afgeven. Hierdoor is deze meid op zoek naar een nieuwe thuis. Ze kreeg voorlopig de naam Hazel omdat haar naam niet gekend is. Mocht, bij het leegruimen van de woning de gegevens van Hazel gevonden worden, zal de naam veranderen.Hazel is een vrij rustige, gesteriliseerde dame op leeftijd. Ze is een vriendelijk en zachtaardig. Poezen kent ze echter niet. Daar is niet geweten hoe ze erop zou reageren.Bij adoptie zal ze volledig in orde zijn met vaccinaties, chip en paspoort. Wil je deze oudere dame een thuis bieden, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.comMail wordt met voorrang behandelt !!!Kan je haar zelf geen thuis geven, maar wil je haar kansen op het vinden van een goede thuis vergroten, dan kan dat door dit bericht te delen 


Titsy,   teefje 5 jaar 

Bemiddeling herplaatsing,

 

 

Titsy is een dobberman pincher teefje van 5jaar.Deze kleine meid is heel lief naar mensen. Houd van knuffelen en vooral van wandelen. Ook lange wandelingen schrikken haar moet af en 10km zijn voor deze kleine dame geen enkel probleem. Titsy is naar andere honden dominant. Dit uit zich in onder meer in snappen naar grotere honden, als ze zich in haar omgeving wagen. Dit is dan ook de reden waarom er een nieuwe thuis voor haar gezocht wordt. Voor haar eigen veiligheid, daar ze intussen reeds meermaals uitgehaald heeft naar de 2 grote honden in huis, waarbij ze zelfs één van hen in de lip heeft gebeten. Gelukkig zonder reactie van de andere hond, maar indien deze zou reageren, zou het al snel fataal kunnen aflopen met Titsy. Om deze reden wordt ze ook niet geplaatst waar er nog grote honden aanwezig zijn. Titsy zal in orde zijn met vaccinaties, chip, paspoort en gesteriliseerd. Heb je geen grote honden in huis en wil je van Titsy jouw beste vriendin en huisgenoot maken, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.comMail wordt met voorrang beantwoord !!! 

Fientje,  teefje 1 jaar

Bemiddeling herplaatsing,

Fientje is een teefje van 1 jaar. Ze is een jonge, gesteriliseerd, speelse kleine meid van 9kg en ongeveer 35-40cm hoog. Fientje is volledig in orde met inentingen, chip en paspoort. Heb je interesse of wil je haar een mooie thuis bezorgen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.comMail krijgt voorrang

Aiden, reu 3 jaar
Bemiddeling herplaatsing


 Ook Aiden is 1 van de drie broertjes die een nieuwe thuis zoeken. Hun hele jonge leven (3jaar) brachten deze jongens door in een omheind stuk tuin van 25m² met een houten hok (krot). Net als zijn broertjes heeft hij dus ook nog niets geleerd. Wandelen aan de lijn kent hij niet. Basisbevelen zoals "zit" ook niet. Net als zijn broertjes zal ook hij een baasje nodig hebben met geduld, die hem het nodige wil bijbrengen. Die hem het leven in huis, omgeven door warmte en liefde, wil leren kennen. Veel mensen heeft hij niet gezien in zijn jonge leventje. Toch toont hij, net als zijn broertjes, geen agressie tegenover mensen. In het begin is ie wel wat terughoudend. Hij geniet van een beetje aandacht en een aai. Aiden is een gecastreerde reu van 15kg en ongeveer 50 cm schofthoogte, volledig in orde met chip, paspoort en vaccinaties.Wil je deze jongen of een van zijn broertjes in de ander posts een mooie thuis geven dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandelt !!Kan je hem geen thuis geven, maar wil je hem en zijn broertjes toch helpen, dan kan dit door eenvoudig dit bericht te delen, zodat ze snel hun nieuwe thuis kunnen vinden  

Flurk, reu 3 jaar

Bemiddeling herplaatsing


Mijn naam is Flurk, ik ben een 3 jaar oud gecastreerd reutje van 10kg en 35cm hoog. Stilstaan voor een mooie foto is niet mijn sterkste kant. Ik geniet daarvoor teveel van een aai en speel te graag. Ik ben bevriend met honden, poezen en ook kinderen, als ze niet te druk zijn en mij af en toe wat rust gunnen. Ik ben op zoek naar een thuis waar ik geliefd ben en mag blijven. Mijn paspoort is in orde, ik heb een chip en ben gevaccineerd. Volledig in orde dus. Wil je mij in je gezin opnemen, dan kan je een mailtje sturen vzwbehappydog@gmail.com  

Bobita, reu 8 jaar chihuahua

 Bemiddeling herplaatsing
Geadopteerd

 Bobita is een kleine chihuahua MIX van 8 jaar.Volledig in orde gezet met vaccinaties, chip en paspoort en gecastreerd. Deze kleine reu woonde bij een oudere persoon, zonder familie, die getroffen werd door dementie. Hierdoor werd Bobita constant gevoederd met van alles en nog wat. Dit heeft deze kleine jongen een enorm overgewicht bezorgd, waar zwaar aan gewerkt zal moeten worden. Bobita is een hondje wat steeds in huis geleefd heeft. Hij is lief en aanhankelijk en vreugdevol. Nog steeds vol levenslust. Of hij ervaring heeft met poezen en kinderen is niet geweten. Met soortgenoten, groot en klein heeft hij geen problemen. Voor Bobita zijn we op zoek naar iemand die hem de nodige aandacht en liefde wil geven, maar ook consequent zijn overgewicht wil aanpakken. Daar dit overgewicht nefast is voor gewrichten en hart.Heb jij de nodige tijd en het doorzettingsvermogen hiervoor en wil je deze vrolijke jongen nog enkele gelukkige jaren bezorgen, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Ylva,  teefje ,1 jaar 

Bemiddeling herplaatsing,
Geadopteerd
 

Ylva is een gesteriliseerd teefje van 1jaar. Een speelse puber die ook wel eens een modderbadje durft te nemen.Ze heeft een tikje jachtinstinct en pakt muizen. Het is een lieve meid die menselijk contact op prijs stelt. Ze is volledig gevaccineerd en gechipt.Wil je deze speelse puber een thuis geven, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Jacky,  5,5 maand oud, boerenfoxje

Bemiddeling herplaatsing, 
Geadopteerd

Jacky is een boerenfoxje van 5,5 maand. Aangeschaft in coronatijd. Zonder echter rekening te houden met het werk dat de aanschaf van een pupje met zich mee brengt. Dit werd zwaar onderschat en Jacky heeft dan ook niets geleerd. Hij is niet zindelijk. Bracht de meeste tijd alleen door in een grote hangar, waar hij zijn zin kon doen. Het is een onstuimige jongen, wat ook raseigen is. Een speelse puber die van aandacht houd, maar ook een consequent baasje nodig heeft. Iemand die hem kan bijbrengen wat wel en niet gewenst is. Bench vind hij verschrikkelijk en daar probeert ie dan ook, onder luid protest, uit uit te breken. Jacky is gecastreerd, volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort. Wil je deze kleine jongen een thuis geven en er ook de nodige tijd in steken, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld!! 

Lily,   teefje geboren juni 2020
Bemiddeling herplaatsing
Geadopteerd


Lily is een hondje wat fysiek zwaar mishandeld werd. Ze werd geslagen, geschopt en er werd mee geworpen. Hierdoor is ze bang van aanrakingen. Als ze geaaid wordt huilt ze uit angst. Haar opnemen lukt niet. Lily heeft iemand nodig met ervaring met bange honden. Iemand met héél veel geduld. Dit tere meisje van 8 maand zal heel langzaam haar vertrouwen in de mens moeten leren terugwinnen. Ze heeft dan ook nog niets geleerd. Alles zal met véél tijd, liefde en geduld gepaard moeten gaan. Ze is intussen reeds gesteriliseerd, gevaccineerd, ontwormd en geschikt.Ben jij degene die de tijd en het nodige geduld en liefde heeft om haar opnieuw vertrouwen in de mens aan te leren en wil je haar een mooie thuis geven, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com

Bella, teefje ,geboren op 5 sept 2019

Bemiddeling herplaatsing, 
Geadopteerd

 Bella is een gesteriliseerd teefje Geboren op 05.09.2019. Het is een dier met een zeer zachtaardig karakter. Ze toont niet de minste agressie. Ze heeft geleefd in een eerder erbarmelijke omgeving, tussen vuil en grotendeels haar tijd alleen verbracht. Ze was totaal vervuild (zie foto), maar is intussen ook al grondig gewassen en behandeld tegen vlooien en teken.Bella is achterdochtig naar mensen toe. Ze laat zich aanhalen als je zelf op haar toe stapt. Ze komt niet uit zichzelf om aangehaald te worden. Ondanks dat ze mensen niet echt vertrouwd, vertoond ze geen enkele vorm van agressie. Van een lijband heeft ze nog een panische angst. Daar moet aan gewerkt worden. Als ze een tuin heeft en daar regelmatig buitengelaten wordt is ze ook zindelijk. Met andere honden heeft ze totaal geen probleem en buiten speelt ze ook graag met andere honden, groot en klein.Binnen in huis zoekt ze eerder een plaatsje waar ze zich kan weg steken. Als ze daar niet aangemoedigd wordt komt ze ook niet tevoorschijn. Haar eetbak verdedigd ze met een grom en een blaf en als er door de ander niet verder aangedrongen wordt blijft het daar ook bij. Bella heeft mensen nodig die haar met geduld en liefde kunnen bijbrengen wat mag en kan. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm en weegt ongeveer 15kg. Ze is volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt. Wil je Bella een thuis bezorgen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld.

Tibbe,  reu ,1 jaar

Bemiddeling herplaatsing.

Geadopteerd

Tibbe is een reutje van 1 jaar. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 50 - 52cm. Door familiale omstandigheden kwam Tibbe, als pup van 3,5 maand, bij een oudere dame, die slecht te been is, terecht. Deze dame kan echter de zorg voor een jonge hond niet aan. Haar financiële middelen zijn ook niet toereikend om aan de basisbehoeften, zoals voeding, te voldoen. Tibbe heeft dan ook geleden aan ondervoeding. Een vrijwilliger heeft de welzijnszorg voor Tibbe op zich genomen en voorziet hem van verzorging en voeding. Zij zal hem ook ophalen voor een grondig onderzoek bij de dierenarts, daar hij door ondervoeding vrij wankel op zijn poten staat. Daarna zal hij alles mee krijgen wat nodig is voor een normale verzorging tot aan zijn adoptie. Voeding en eventuele medicatie. Tibbe is een leven in huis gewend. Hij slaapt in de slaapkamer op een deken naast het bed, met een teddybeer als hoofdkussen. Tibbe is grotendeels proper. Als de deur naar de tuin op tijd geopend kan worden, doet hij zijn behoeften buiten. Hij heeft wel vlucht neigingen. Als hij kan, graaft hij onder de omheining door. Iets waar zeker rekening mee gehouden moet worden. Wandelen aan de lijn kent hij niet echt. Hij is echter niet bang van lijn en tuigje. Enkel wat onwennig. Hij zal er dus vlug mee weg zijn. Tibbe kent poezen en jaagt ze niet na. Met andere honden heeft ie ook geen probleem. Hij is ook lief voor mensen. Heel zachtaardig en onderdanig. Hij is volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort. Tibbe is gecastreerd. Wil je Tibbe een mooie thuis geven dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Email wordt met voorrang beantwoord.

Panda, teefje 1 jaar oud

Bemiddeling herplaatsing, 
Geadopteerd

Panda is een grote middelmaat teef van ongeveer 1jaar. Ze heeft een schofthoogte van 60cm en weegt 30kg. Panda is een zeer speelse meid, vol energie. Ze is wat achterdochtig tegenover mannen. Maar meestal duurt dit niet lang. Het is een jonge dame die nog veel moet leren. Ze heeft zeker een tuin nodig. Ze houd van rennen en rondspringen. Wandelen aan een lijn kent ze nog niet. Dit moet ze nog leren. Het beste voor haar zouden baasjes zijn die ook veel energie hebben en haar de nodige bezighouding kunnen bezorgen zodat ze ook haar energie kwijt kan. Panda is gesteriliseerd, volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort.Is deze energieke speelvogel de ideale huisgenoot voor jou, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld!! 

Jack,

Bemiddeling herplaatsing,

Geadopteerd

 Jack is een Jack Russel pup van 6 maand. Jack is op zoek naar een nieuwe thuis.Eenderzijds is er geen klik met de andere hond in het gezin, anderzijds heeft Jack hersenvliesontsteking gehad en ze krijgen hem niet zindelijk. Hij blaft heel veel. Wil niet buiten spelen. Moet constant in de buurt zijn. Is bang van andere honden, gromt en blaft er naar. Het vermoeden is dat jack, niet gelukkig is, doordat het niet klikt met de andere hond. Hij mag geen snoepje, speelgoed ect. Pakken. Anderzijds blijft de mogelijkheid hersenvliesontsteking een neurologisch probleem veroorzaakt heeft.Hoe Jack verder zal ontwikkelen blijft dus nog even de vraag. Jack wordt gecastreerd, gevaccineerd en is gechipt.Wil je deze kleine jongen een kans geven en er het nodige geduld en tijd in steken, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld  

Armani, keeshondje van 3 jaar
Bemiddeling herplaatsing 
 Geadopteerd

Hij komt overeen met poezen. Ook kinderen zijn voor deze kleine jongen geen probleem. Door familiale omstandigheden zoekt deze jongen een nieuwe thuis. Hij wordt nog volledig in orde gebracht met vaccinaties, chip, paspoort en gecastreerd. Heb je interesse om deze jongen een nieuwe thuis te geven, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld 

Darco,

Bemiddeling herplaatsing,

Geadopteerd


Darco is een mix Duitse/Mechelse herder reu, geboren in juli 2018. Door een verandering in de werksituatie zit Darco nu overwegend alleen en hierdoor treurt hij. Hij is zijn eetlust kwijt en kwijt weg. Daarom werd besloten om voor hem een nieuwe thuis te zoeken. Darco kan overweg met soortgenoten en poezen.Voor kleine kinderen is hij zachtaardig en voorzichtig. Het is een hele lieve hond die houd van een knuffel en aandacht. Hij speelt ook graag. Wil je hem een thuis bezorgen waar hij ook de nodige aandacht krijgt, zodat hij weer zijn levenslust terug krijgt, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld 

Baby,   teefje 8,5 jaar
Bemiddeling herplaatsing,
Geadopteerd

 Baby is, in tegenstelling tot haar naam, een al wat ouder teefje. Ze is 8,5 jaar. Ze weegt 16kg en heeft een schofthoogte van 45cm. Baby is een rustige hond. Ze houd van knuffelen en is lief naar mensen. Ze heeft geen problemen met anderen honden. Met poezen heeft ze nog nooit kennis gemaakt, dus is niet geweten hoe ze daar op reageert. Baby is gesteriliseerd en volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort. Heb je interesse om Baby nog wat gelukkige jaren te bezorgen, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail krijgt voorrang!  

Yooni,  border collie mix ,  teefje 1,5 jaar

Bemiddeling herplaatsing.

Geadopteerd

Yoni is een gesteriliseerde teef van anderhalf. Border collie mix.Ze is een schuchter meisje dat wat tijd nodig heeft om te wennen aan een nieuwe situatie. Ze is niet agressief. Naar soortgenoten is ze heel terughoudend. Opdringerige soortgenoten mijd ze.Super met kinderen(mits wederzijds respect) filmpjes in opmerkingen Yoni is op zoek naar een thuis bij iemand met het nodige geduld. Wandelen aan een lijn is haar onbekend. Ze is zindelijk als ze op tijd in de tuin word gelaten. Een degelijk omheinde tuin is een must voor Yoni. Indien je interesse hebt om haar een thuis te bieden, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld.  

Ador,

Bemiddeling herplaatsing
Geadopteerd 


herplaatsing Ador is een labrador mix, reu van bijna 4 jaar, met schofthoogte ongeveer 50cm (kleiner dan een labrador)Ador is een hond met een rugzakje die zeer achterdochtig is. Hij laat zich niet aanlijnen of een tuigje omdoen. Een goed omheinde tuin is dus een must voor Ador. Hij is zindelijk in huis. Heeft geen probleem met soortgenoten. Naar katten is hij onverschillig en jaagt hij niet na. Eens hij zijn mensen kent, dan is hij een knuffelaar. Zolang men hem niet probeert aan te lijnen of op te nemen. Wil jij Ador een thuis geven en met geduld wat tijd in hem investeren, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld  

Nellie, mix Duitse / Mechelse herder teef van 2jaar

Bemiddeling herplaatsing,

geadopteerd


Nellie is een mix Duitse / Mechelse herder teef van 2jaar. Ze belandde in een asiel toen ze 6 maand was. Daar werd ze uitgehaald door mensen die haar hebben helpen socialiseren.Toen was ze volledig wereldvreemd, angstig, nerveus,...Ze kon geen radio of TV verdragen, mensen die voorbij het huis wandelde maakte haar nerveus. Deze mensen hebben ook 2 katten en hier kon ze absoluut niet mee omgaan.Na met veel werk, liefde, tijd,... hieraan gewerkt te hebben heeft ze een immens lange weg afgelegd.Ze kan om met andere mensen, voor heel kleine kinderen is ze soms te "lomp", ze wordt ook heel snel te enthousiast en overprikkeld. Hierin kan ze zich gemakkelijk verliezen en moet ze soms gecoupeerd worden.Ze kan ondertussen ook om met andere dieren zoals katten. Ze kent al vele commando's gaande van zit, lig, wacht, blijf, rol, draai, zoek, haal (touw/bal), ...Nellie is gesteriliseerd en volledig in orde met vaccinaties chip en paspoort. Ze is nu gereed voor een thuis waar ze de rest van haar leven kan doorbrengen. Heeft u interesse om haar deze thuis te bieden, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Mail wordt met voorrang behandeld 

Ankie, teefje 2 jaar

Bemiddeling herplaatsing
Geadopteerd

 Ankie is een gesteriliseerd teefje van klein formaat. Ze is een speelse meid van 2 jaar. Een puber dus. Ze is niet agressief. Ankie heeft geen problemen met soortgenoten of poezen (Ze nodigt poezen wel uit tot spelen, wat poezen niet steeds bevalt)Ankie is volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort. Wil dit meisje een nieuwe thuis bezorgen en er ook de nodige tijd in steken om haar één en ander aan te leren, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Olliver , reu 1,5 jaar

Bemiddeling herplaatsing
Geadopteerd

Olliver is een gecastreerd reutje van ongeveer anderhalf.Olliver is een speelse puber. Hij is zachtaardig van karakter. Niet mensenschuw. Met poezen heeft hij nog geen kennis gemaakt. Met soortgenoten heeft ie geen problemen. Net zoals de meeste honden waarvoor we gevraagd worden een nieuwe thuis te zoeken, heeft ook Olliver praktisch niets geleerd. Door gebrek aan tijd en/of interesse Hij is volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort. Heb jij wel wat tijd en wil je die delen met Olliver dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Floki,  reu 4 jaar

Bemiddeling herplaatsing,
Geadopteerd 

Floki werd als pup geadopteerd in Qatar. 4 jaar lang verbleef hij in huis. Toen besloot de familie op bezoek te gaan naar het geboorteland van de vrouw, Macedonië. Floki mocht mee. Na alle familiebezoek werd Floki achter gelaten in een grensopvang. De familie zou nog een trip door Europa doen en hem dan na een maand weer ophalen. De opvang voor een maand werd vereffend. Maar... de maand ging voorbij en niemand kwam Floki halen. De arme jongen werd achtergelaten. Na herhaalde pogingen, kon men een maand later de eigenaars bereiken. Deze waren terug in Qatar en wilden Floki niet meer. Zo kwam Floki in een killing shelter terecht, waar hij, opgesloten in een klein hok, omringd door 60 blaffende en jankende soortgenoten, wacht op de dood. Deze lieve zachtaardige jongen kan deze situatie niet aan. Floki is depressief. Hij heeft ook een stressgerelateerde huidaandoening ontwikkeld. Floki is volledig gevaccineerd, werd getest op buitenlandse ziektes en is daar volledig vrij van. Hij is een gezinsleven gewend. Is super met kinderen. Hij loopt perfect aan de lijn. Een echte familiehond.Maar nu laat hij zich gaan hij is aan het opgeven. Indien je hem een nieuw gezinsleven wil geven, oprecht gemeend en niet enkel uit medelijden, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com www.be-happy-dog.be Dan zijn er mensen die hem willen mee brengen en hem zo in zijn kans op een nieuw leven willen helpen

Reena, border collie mix ,    1,5 jaar

Bemiddeling herplaatsing.
Geadopteerd


Reena is een border collie mix van 1,5jaar oud. Deze meid is wat schuchter en houd niet van foto's maar super lief, vandaar deze ietwat troebele foto's. Ze is een rustige meid die de meeste tijd buiten doorgebracht heeft. Ze heeft heel weinig geleerd. Ze is nu aan het leren wandelen. Aan een lange lijn lukt dit goed en ze geniet ook duidelijk van het wandelen. Reena trekt zich op aan een stabiele soortgenoot.Reena is volledig in orde met vaccinaties chip en paspoort. Ze is gesteriliseerd. Wil je meer inlichtingen of haar een thuis bezorgen, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com Email wordt met voorrang behandeld 

Aragon en Jay , reutjes2 jaar


Aragon is geadopteerd

Jay is geadopteerd

Deze twee reutjes werden begin september op Sicilië gevonden door een vrijwilliger. Hun geboortedatum werd geschat op 14.07.2020.Het waren nog heel jonge pupjes die ernstig ziek waren.Ze waren beiden besmet met parvo en giardia. Na een intense en langdurige behandeling, konden beide dieren er bovenop geholpen worden. Ze hebben zich beiden tot gezonde en sterke puber ontwikkeld. De mensen die er alle tijd en zorgen in gestoken hebben om deze jongens er door te trekken, staan nu voor de volgende stap in hun leven en verhuizen naar Mexico. Beide honden zijn intussen ook klaar voor een eigen thuis.Samen blijven is geen must, maar beiden zijn nog nooit zonder hondenvriendje geweest en dus zou ook nu een thuis met soortgenoot het beste zijn. Aragon en Jay zijn vrolijke, levendige en speelse pubers die een leven in huis gewend zijn.Ze houden van spelen en ravotten. Ook water (zoals op de foto's te zien is) schrikt hen niet af. Kinderen zijn voor deze jongens geen probleem. Katten vinden ze spannend, zonder zich agressief tegenover hen te gedragen.Jay en Aragon zijn volledig in orde met vaccinaties chip en paspoort en gecastreerd. Wens je Aragon of Jay of beiden een thuis te bieden, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Sissy,  teefje 10 jaar

Bemiddeling herplaatsing
Geadopteerd
Sissy is een gesteriliseerd, middelgroot teefje op leeftijd. Ze is reeds 10 jaar. Deze lieve meid is op zoek naar een thuis waar ze de rest van haar leventje mag blijven. Ze is een lieve dame, zonder enige agressie. Het grootste deel van haar 10 jarige bestaan heeft ze buiten doorgebracht. Deze meid zoekt een familie die haar wat aandacht kan geven. Ze is niet veeleisend. Wandelen aan de lijn werd haar nooit aangeleerd. Daar zal wat geduld vereist zijn.Ze is volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort. Wil je deze dame nog een mooi tijd en een fijne thuis bezorgen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Lizy ,  teefje 5 maand oud

GEADOPTEERD
Bemiddeling herplaatsing,
Lizy en Lee zijn twee zusjes. Hun mama is een geadopteerde kruising en de papa onbekend. Ze zijn nu 5 maanden oud. Dus nog pups. Ze moeten dus nog een en ander leren. Ze zijn ook nog niet 100% zindelijk. Lopen aan de lijn werd hun ook nog niet aangeleerd. Het zijn speelse meiden die geen problemen hebben met soortgenoten. Poezen zijn niet echt een probleem, indien de poes honden kent. Voor Lizy en Lee zijn poezen iets om mee te spelen en niet elke poes vind dit leuk. Lizy en Lee zijn volledig in orde met inentingen, chip en paspoort. Wil je Lizy een mooie thuis bezorgen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com www.be-happy-dog.be
Hk nr 30307286

Rata, Rata is een 2jarig gecastreerd reutje van 15kg.

Bemiddeling herplaatsing
GEADOPTEERD

Het is een lieve jongen die houd van knuffelen. Hij is nog speels. Veel heeft ie niet geleerd. Hij werd grotendeels alleen in de tuin gelaten. Met soortgenoten heeft Rata geen probleem. Poezen zijn interessant voor hem, maar tot op heden toont hij geen agressie naar poezen. Hij is volledig in orde met inentingen, chip en paspoort en gecastreerd.Rata is op zoek naar een thuis waar hij deel mag uitmaken van het gezin en niet enkel in de tuin moet blijven zitten. Wil jij hem die thuis bezorgen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com www.be-happy-dog.be
Hk nr 30307286 

Laura,een rustige oude dame van 12 jaar

GEADOPTEERD
Bemiddeling herplaatsing,   

 Ze verloor haar vrouwtje en werd door een familielid opgevangen. Deze willen haar echter niet houden en laten haar ook niet toe in huis te komen. Een stukje van de kippenren werd afgescheiden. Een gammel hok werd snel ineen getimmerd. Een oude kookpot gevuld met water en brokjes op de grond gestrooid daar moet dit oudje het mee doenHet liefste willen ze haar zo snel mogelijk kwijt. Daarom zijn we ook dringend op zoek naar iemand die dit oudje nog een mooie tijd wil gunnen. Laura is gesteriliseerd, volledig in orde met inentingen, chip en paspoort. Ben jij degene bij wie ze nog een mooie tijd kan doorbrengen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com www.be-happy-dog.be
Hk nr 30307286

Casey,  teefje 2 jaar

Bemiddeling herplaatsing,
GEADOPTEERD 

Casey is een gesteriliseerd teefje van twee jaar.Ze is een vriendelijke meid die, spijtig genoeg, slechts héél weinig geleerd heeft. Ze verbleef voornamelijk in de tuin. Alles moet nog dus aangeleerd worden. Ze is eerder terughoudend naar soortgenoten. Als ze niet te opdringen zijn, heeft ze er geen probleem mee, maar opdringerige honden (vooral reu´s) krijgen al snel een snauw. Met poezen heeft ze nog geen kennis gemaakt. Voor Casey wordt gezocht naar een thuis, waar ze ook deel mag uitmaken van het gezin als volwaardig en gerespecteerd gezinslid. Casey is volledig in orde met vaccinaties chip en paspoort. Ze is gesteriliseerd. Wil je Casey in je gezin opnemen, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Hk 30307286 


 

Miko,  ongeveer 1 jaar , reu 

Geadopteerd 

Bemiddeling herplaatsing.
Miko is een reutje dat werd achtergelaten. Hij is een lieve jongen van ongeveer 1jaar, met schofthoogte van ongeveer 50cm. Weegt 15kg. Het is een lieve jongen die echter niets geleerd heeft en waarschijnlijk zijn hele jonge leven aan een ketting heeft doorgebracht. Iets wat eigenlijk verboden is, maar ja, sommige mensen...
Hij is wat schuchter, maar niet bang van mensen.
Miko wordt volledig gevaccineerd, gechipt en voorzien van paspoort. Behandeld voor parasieten en gecastreerd.
Hij is op zoek naar een thuis waar hij ook vrij mag rondlopen en liefde ontvangen. Wil je hem een kans geven en tijd in hem investeren dan krijg je er onvoorwaardelijke liefde voor terug.


Nanouk

Bemiddeling herplaatsing
GEADOPTEERD

Nanouk is een gesteriliseerd teefje van net 1 jaar. Het is een lieve zachtaardige puber. Nanouk heeft nog niet veel geleerd. Het lopen aan de lijn wordt nu langzaam aangeleerd. Dit meisje heeft geen agressie. Met soortgenoten heeft ze geen probleem. Poezen vind ze interessant en wil ze graag begroeten, wat een poes niet altijd in dankbaarheid aanvaard Ze is volledig in orde met vaccinaties chip en paspoort. Nanouk is op zoek naar een thuis, waar niet van haar verlangd wordt dat ze reeds alles kent, maar waar men haar met het nodige geduld één en ander bijbrengt.Wil jij haar die geven dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 

Hk 30307286 

Lee , teefje 5 maand oud

GEADOPTEERD
Bemiddeling herplaatsing, 

Lee,##GERESERVEERD##Bemiddeling herplaatsing, Lee en Lizy zijn twee zusjes. Hun mama is een geadopteerde kruising en de papa onbekend. Ze zijn nu 5 maanden oud. Dus nog pups. Ze moeten dus nog een en ander leren. Ze zijn ook nog niet 100% zindelijk. Lopen aan de lijn werd hun ook nog niet aangeleerd.Het zijn speelse meiden die geen problemen hebben met soortgenoten. Poezen zijn niet echt een probleem, indien de poes honden kent. Voor Lee en Lizy zijn poezen iets om mee te spelen en niet elke poes vind dit leuk.Lee en Lizy zijn volledig in orde met inentingen, chip en paspoort. Wil je Lee een mooie thuis bezorgen dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com www.be-happy-dog.be Hk nr 30307286

Yarno

Bemiddeling herplaatsing
Gereserveerd
Yarno is een kleine jongen met grote pech. Yarno is een Jack Russel mix. Als enige uit het nest werd hij met een zwarte vacht geboren. Hierdoor duurde het vrij lang voor hij een thuis vond. Toen hij die dan uiteindelijk vond, mocht het maar van korte duur zijn. Hij moest zijn vrouwtje onverwacht terug afgeven. Dus zoekt deze lieve kleine jongen opnieuw naar een thuis. Zijn zwarte vacht is hierbij geen voordeel. Zwart is ongeliefd bij velen. Yarno rouwt om zijn vrouwtje en kan ook niet aarden in zijn nieuwe situatie. Opgesloten in een kennel. Wat voor een terriër mix alles behalve ideaal is. Liefst zou deze jongen terug kunnen rennen in een tuin. Hij heeft geen probleem met soortgenoten. Poezen wekken zijn interesse en of dat goed gaat hangt van de poes af. Voor kleine kindjes zou deze jongen iets te onstuimig kunnen zijn, daar hem opspringen nooit werd afgeleerd. Iets grotere kinderen zijn totaal geen probleem. Yarno is volledig in orde met inentingen, chip en paspoort. Hij is ook gecastreerd. Vind jij zwart ook mooi of totaal onbelangrijk, wat het eigenlijk zou moeten zijn, want het karakter zou ´t belangrijkste moeten zijnEn wil je Yarno een nieuwe thuis bieden voor de rest van zijn leven, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com  


Dex , reu 8 jaar
Geadopteerd 

Bemiddeling herplaatsing
Dex is een mops reutje geboren op 26.04.2012. (8jaar)
Door omstandigheden zoekt hij een nieuwe thuis, waar men wat tijd en aandacht voor hem heeft. Hij is een uitermate rustig hondje, waardoor men zijn aanwezigheid zelfs zou kunnen vergeten.
Hij is lief met alles en iedereen. Houd van een knuffel. Is zindelijk.
Dex wordt gecastreerd en volledig in orde gebracht met vaccinaties, chip, parasitaire behandeling.


Asta,  3 jaar , teefje

Geadopteerd

Een gesteriliseerd teefje van 3 jaar zoekt een nieuwe thuis. Asta is een zachtaardige ietwat schuchtere meid. Ze houd van knuffelen, maar je moet eerst haar vertrouwen winnen. Eens je dat hebt, is ze ook speels. Aan de lijn lopen heeft ze nooit geleerd. Daar moet dus nog even aan gewerkt worden. Asta kent soortgenoten en deze vormen geen probleem. Poezen kent ze enkel vanop wat afstand. Een echte kennismaking is er nooit geweest. Als ze ze op aan afstand ziet, maakt ze echter geen aanstalten om er naar toe te willen, noch om ze te verjagen.
Ook hier bemiddelen we in de zoektocht naar een thuis, waar men ook wat tijd en aandacht voor deze schat heeft.
Asta is een kleine middelmaat van 12kg. volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt.


Pipa, teefje , 1 jaar
Geadopteerd

Bemiddeling herplaatser
Pippa werd geboren in oktober 2019. Ze is dus bijna 1 jaar. Dit teefje van ongeveer 12-13kg zag in haar jonge leven weinig mensen, wat haar ietwat achterdochtig maakt. Eens ze je kent, ontpopt ze snel als speelse puber. Ze heeft geen agressie in zich. Kent soortgenoten en poezen. Ook kennismaking met kinderen verliep vlekkeloos.
Pippa is volledig gevaccineerd, gesteriliseerd, ontwormd en gechipt. Ze zou nu graag haar eigen thuis krijgen, waar ze een gelukkig leventje mag leiden. 


Robin, kleine reu 10 jaar

Geadopteerd

Een ouder hondje wat gevonden werd met een ernstige, maar reeds oudere verwonding aan het voorpootje. Doordat de verwonding ouder en héél slecht aan het helen was, was zijn voorpootje niet meer te redden, maar hij trekt uitstekend zijn plan op 3 pootjes.
Robin is geschat op een leeftijd van ongeveer 10jaar. Het is een klein reu van 10 kg.
Hij werd intussen gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Er werd ook een bloedtest gedaan.
Dit oudere ventje is ondanks alles zijn vertrouwen in de mens niet verloren. Heeft met soortgenoten en ook met poezen geen probleem.


Marley,  geboren 16 nov 2015 , Amerikaanse Cocker Spaniel 
Geadopteerd

Bemiddeling herplaatsing
Marley is een Amerikaanse Cocker Spaniel. Geboren op 16.11.2015
Het is een ietwat achterdochtig reutje, maar als hij je leert kennen, bloeit hij al snel open. Marley is totaal niet agressief en geen blaffer. Hij kan ook probleemloos even alleen zijn. Deze jongen is ook zindelijk.
Marley verkeerde kwa vacht in een verwaarloosde staat, maar hij zal nog getoiletteerd worden. Voorlopig werden enkel de grootste klitten verwijderd om hem niet onmiddellijk in nog grotere stressituatie te brengen.
Hij is volledig in orde gebracht met vaccinaties, chip, paspoort en gecastreerd.
 


Laika, klein formaat hondje, geboren 18 okt 2015

geadopteerd

Zoekt door veranderende familiale omstandigheden een nieuwe thuis. Ook hier willen we helpen bemiddelen.
Laika is een actief hondje.
Laika heeft iemand nodig die tijd heeft en actief met haar bezig kan zijn, zodat ze haar energie kwijt kan.
Poezen zijn niet haar vrienden, maar jaagt ze graag achterna. Dat is voor een poes dus geen goed gezelschap.
Voor te kleine kinderen zal ze ook te druk zijn. Ze eist graag de aandacht voor zichzelf op. Naar andere honden buiten blaft ze hevig, maar maakt geen aanstalten om ze aan te vallen. Met een andere hond in huis heeft ze echter geen ervaring.
Laika is volledig in orde met vaccinaties, chip, paspoort en is gesteriliseerd.


Luna, 2 jaar , teefje
Geadopteerd

Luna is een tweejarig teefje, van 11kg dat een nieuwe thuis zoek. Ook hier bemiddelen we.
Luna is een beetje schuchter, maar zeker niet bang. Ze knuffelt en speelt graag. Ze kan met honden en poezen. Ook kinderen zijn voor haar geen probleem, zolang ze een plekje heeft waar ze zich af en toe kan terugtrekken en dit gerespecteerd wordt. Dan is ze, ook voor de kleinsten, een speelse vriendin.
Luna is volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt.
Denk je dat je de perfecte thuis voor haar hebt en wil je haar nog het één en ander leren, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com 
Zita, (bemiddeling herplaatserke)

Geadopteerd

Een teefje van 1jaar is ook op zoek naar een nieuwe thuis.
Ze is een vriendelijke dame die in het begin wat terughoudend is, maar snel open bloeit.
Ze is een middelmaatje van 15 -16kg.
Deze jongen dame is gesteriliseerd, volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort.
Ze kan met soortgenoten ook poezen zijn voor haar ok.


Micha,  bijna 3 jaar oud, herder mix

Geadopteerd

Ook voor Micha bemiddelen we om een nieuwe thuis te vinden.
Micha is een herder mix. Bijna 3 jaar oud.
Het is een vrij rustige dame die nog niet veel geleerd heeft. Ze zoekt een thuis, waar men wat tijd voor haar heeft. In het begin is ze wat terughoudend maar eens ze je kent, komt ze graag knuffelen.
Ze is gesteriliseerd en volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort.
Dit is geen klein schoothondje. Wil je Micha een thuis bezorgen of meer info dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com
We antwoorden enkel op mail. 


Jessy,  klein teefje , 7 jaar oud
Geadopteerd

Ook voor Jessy, geboren op 01.08.2013, bemiddelen we bij de zoektocht naar een nieuwe thuis.
Jessy is een klein formaat teefje, met korte pootjes en een wat langer lijfje.
Jessy is een héél sociaal hondje, wat ook perfect matcht met kinderen. Ze is een knuffelkont. Soortgenoten zijn geen probleem, zolang ze niet opdringerig zijn.
Jessy heeft wel jachtinstinkt en is hierdoor ook vluchtgevaarlijk. Een tuin moet voor haar zeer goed afgesloten zijn. Anders gaat ze elke vogel, muis, poes, ... achterna. Poezen zijn dus niet haar grote vrienden.
Jessy is volledig in orde met vaccinaties, chip, paspoort, ... En gesteriliseerd.Felina  

geboren februari 2019

Geadopteerd


Grote middelmaat 55cm, vriendelijk, aanhankelijk, zachtaardige meisje, zoekt een nieuwe thuis met tuin (afgesloten).
Gesteriliseerd, gechipt, paspoort ok en getest bij dierenarts.
Kan met kleine en grote mensen om.
Zeer vriendelijk met soortgenoten en katten.
Felina is in het begin wat terughoudend, moet ook leren aan de leiband lopen.Bless , reu   7 - 8 maand oud
Geadopteerd

Deze jongen werd uit een erbarmelijke toestand weg gehaald (door mensen met goede bedoelingen en een hart voor dieren) die ons vragen te helpen bemiddelen om een goede thuis voor hem te vinden.
Bless (gezegend) is een reutje met schofthoogte van 45cm (middelmaatje). Hij is ergens rond de jaarwisseling geboren en dus een 7 a 8 maandjes oud. Hij is inmiddels volledig gevaccineerd, ontwormd, behandeld tegen teken en vlooien en gecastreerd. Soortgenoten zijn voor hem geen probleem. Hij is een dankbare, speelse puber die nog veel moet leren. 


Nestor, Pincher reu
Geadopteerd

geboren op 16.11.2019
Onze hulp om te bemiddelen bij de herplaatsing van deze kleine jongen werd gevraagd. (word gecastreerd en volledig in orde gebracht voor herplaatsing).
Nestor is een reutje wat nog niet veel gewend is. Hij is nog niet 100% zindelijk, maar hier wordt aan gewerkt.
Hij is angstig. Mensen die hij niet kent vind hij beangstigend. Ook het aanriemen is voor hem nog steeds angstwekkend maar zodra de lijn aan is gaat hij graag wandelen en geniet dan ook met volle teugen van een wandeling.
Met soortgenoten en poezen heeft hij geen probleem. Naar kinderen is hij lief en speels.


Maui, golden retriever

Geadopteerd

Bemiddeling - herplaatster
Maui, golden retriever zoek een nieuwe thuis met een grote tuin en sportieve baasjes. Hij is geboren in de maand november 2017.
Katten zijn zijn vrienden niet.
Kinderen zijn voor hem absoluut geen probleem, evenals soortgenoten. Zeer sociaal naar mensen groot en klein.
Wordt nog door onze dierenarts volledig in orde gebracht en gecastreerd.Barry, bruine poedel
 
Geadopteerd 

Bemiddeling, herplaatser.
Middelgroot , gewicht 10 kg.
Zeer aanhankelijk, knuffelbeer, leergierig.
Wordt niet geplaatst bij kinderen onder 10 jaar.
Gecastreerd, chip, paspoort, alle nodige entingen in orde.
Heb je interesse om Barry een fijne thuis te geven?Layka , een 7 jarig meisje

Geadopteerd

Herplaatser bemiddeling
Ze is een beetje verlegen, vriendelijk en kan met zowel andere honden en katten. Met kinderen is zeker ook geen probleem.
Ze is een klein hondje met wat overgewicht maar met een groot hart.
Layka is volledig in orde met paspoort, inentingen en gesteriliseerd en onderzocht door dierenarts.


Sunny, klein meisje van 5 jaar, 35 cm hoog

 Geadopteerd

Bemiddeling, herplaatser.
 is geboren met een wolf-like pootje. Ze heeft de operatie goed doorstaan, maar kan geen lange wandelingen aan.
Sunny is gesteriliseerd, in orde met inentingen, chip en boekje.
Toch een speelse meid die goed overweg kan met haar soortgenoten en poezen.
Heeft u vragen of intresse om haar een fijne thuis te geven kan u ons altijd een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com.
We beantwoorden enkel via mail.


Luna,  draadhaar teckel,4 jaar.

Geadopteerd

Bemiddeling herplaatsing
Luna is een kruising draadhaar teckel, geboren op 27.06.2016. Dus 4 jaar. Ze is een rustige knuffelhond die graag bij mensen vertoefd. Ze kan perfect bij honden en poezen. Ze heeft echter wel de neiging tot overeten en bakneid. Hier moet rekening mee gehouden worden, anders heb je binnen zeer korte termijn een hondje met enorm overgewicht.
Luna is zindelijk, benchgewennig en kan ook even alleen zijn.
Ze is een zachtaardige meid, die intens kan genieten van wat aandacht. Ze gaat graag wandelen en speelt graag, volledig zonder agressie, met soortgenoten
 


Lucky ;    2,5 jaar    klein blijvend perfect gezond teefje

Geadopteerd

Bemiddeling, herplaatser.
Zoekt een fijn nieuw huisje.
Lucky is gesteriliseerd , heeft alle nodige inentingen gehad, chip, paspoort en volledig onderzoek gehad bij de dierenarts.
Lief, maar in het begin iets terughoudend tot hij vertrouwen heeft in u, dan heb je de aanhankelijk ste vriend.
Lucky kan met haar soortgenoten goed overweg alsook de poezen.
Wens je verdere inlichtingen of interesse, stuur een mailtje naar vzwbehappydog@gmail.com.
We beantwoorden enkel mail. 


Nova (bemiddeling) ,Husky , geboren okt 2017

Geadopteerd

zoekt dringend een nieuwe thuis wegens verhuizing. Husky (eerder klein) is vriendelijk, speels, aanhankelijk met groot en klein.
Katten niet getest.
We gaan eerst Nova laten steriliseren, nodige inentingen, grondig nazicht bij dierenarts.
Zindelijk, loopt mee aan de leiband.Melly ( bemiddeling vanaf 20 juni) 
geboren in 2018 

Geadopteerd 


Is een heerlijk aanhankelijk, onderdanig klein meisje.
Is opgegroeid tussen katten en soortgenoten.
Wordt liefst geplaatst bij kinderen boven 5 jaar.
Ook Melly zoekt een thuis met een tuin ( afgesloten).
Moet nog leren aan de leiband lopen.
Zindelijk.


Toby,
Mini maltheser pup.  Reu, geboren op 21.01.2020
Geadopteerd 


Er werd ons gevraagd of we konden bemiddelen bij de herplaatsing van deze pup.
Toby is een reutje. Zoals men van een pupje van van 18 weken mag verwachten, is de kleine Toby nog niet zindelijk, maar hier wordt wel aan gewerkt. Toby is een speelse rakker die met soortgenoten totaal geen problemen heeft. Hoe hij op poezen reageert werd niet getest.
Voor Toby geadopteerd kan worden moet hij eerst nog op bezoek bij de dierenarts. Dit is gepland voor eind van de week. Heb je interesse dan kan je intussen reeds een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com


Bo, labrador (bemiddeling) teefje

Geadopteerd

 zoekt met spoed een fijne thuis met tuin (geen kennel)door familiale omstandheden. .

Heel lief met grote en kleine mensen.
Bo is blijven zitten in puber gedrag. Daarom word Bo liefst geplaatst bij kinderen boven 10 jaar.
Bo wordt gesteriliseerd en volledig in orde gebracht (chip, inentingen, volledig gecontroleerd door dierenarts) voor adoptie. 


Bobke 5 maanden oud, 

Geadopteerd 

Bobke 5 maanden oud, (bemiddeling vanaf 17 mei 2020).
Klein blijvend ongeveer 5 kg, gecastreerd reutje, chip, inentingen, in orde, zoekt een liefdevol huisje. De enige liefde die hij kreeg was dat bij zijn geboorte van zijn moeder. Leeft nu met enkele andere honden, die reeds neutraal gemaakt zijn.
Kan met kinderen (met respect voor dieren) vanaf 5 jaar.
Poezen gaan ook goed.


Filou 5 maanden oud,
Geadopteerd 

Klein blijvend ongeveer 5 kg, gecastreerd reutje, chip, inentingen, in orde, zoekt een liefdevol huisje. De enige liefde die hij kreeg was dat bij zijn geboorte van zijn moeder. Leeft nu met enkele andere honden, die reeds neutraal gemaakt zijn.
Kan met kinderen (met respect voor dieren) vanaf 5 jaar.
Poezen gaan ook goed.Faith  , 14 maanden oud
Teefje ,  Boston Terrier

Geadopteerd

Faith, bemiddeling Belgische herplaatserke ongeveer een kleine 5 kg, zoekt een gouden mand.
Boston Terrier , Teefke gesteriliseerd, 14 maand,
Chip, inentingen, boekje volledig in orde.
Kan met kinderen vanaf 6 jaar.
Poezen niet gekend, zeer sociaal, speels, leergierig, kent basis commando's.
Wandelen en wagen gaan zeer goed.
Bench gewennig. 
Lior   geboren 5 juli 2015
Maltezer , reutje
Geadopteerd
De eigenaar van Lior vroeg ons of we konden helpen (bemiddelen) bij de zoektocht naar een nieuwe thuis.
Lior is een Maltezer reutje, geboren op 5 juli 2015. Dus bijna 5 jaar.
Het is een lief, aanhankelijk hondje dat geen problemen heeft met andere honden.
Bij kleine kinderen wordt hij niet geplaatst, daar hij jaloers uit de hoek komt tegenover baby's en kleine kinderen.
Hij is zindelijk. Gecastreerd en volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort.


Gizmo

Geadopteerd,

Kruising Jack Russell/vlinderhondje   ; geboren 01 juli 2015 

Een gecastreerd reutje, van klein formaat, met een grote persoonlijkheid.
Kruising Jack Russell/vlinderhondje met het pittige karakter van een Jack Russell en de zachte vacht van een vlinderhondje.
Bij grote honden heeft Gizmo last van grootheidswaanzin. Kleine hondjes zijn geen probleem. Hij heeft probleemloos samen geleefd met poezen.
Deze jongen wordt niet bij kinderen geplaatst. Hij is bezitterig tegenover speeltjes en de mensen die hij vertrouwd neemt hij ook in bescherming.
Gizmo is geboren op 01.07.2015. Wordt dus in juli 5 jaar.
Hij is volledig gevaccineerd, gechip en in bezit van een paspoort.
Gizmo is ook zindelijk en bench gewend, maar de bench is zijn terrein en die bewaakt en verdedigd hij dan ook.
Heb je geen kinderen en wil je een pittig hondje een mooie thuis gunnen.Pralientje

Geadopteerd 

kleine chihuahua teefje , 4 jaar 


Dit probleemloos, kleine chihuahua teefje zoek, omwille van de ernstige gezondheidstoestand van de eigenaar, een nieuwe thuis.
Pralientje is een sociaal hondje dat met honden, zowel groot als klein, overeen komt. Poezen is niet geweten. Kinderen is ze ook niet gewend. Maar er zit totaal geen agressie in dus zullen ook kinderen, die opgevoed zijn met respect voor dieren, geen probleem zijn.
Pralientje is een echt schoothondje wat graag knuffelt. Ze is een rustig hondje wat ook bijna niet blaft. Ze is ook zindelijk.
Pralientje is geboren op 08.05.2016 en wordt in mei dus 4 jaar. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en in bezit van paspoort.


Porky

Geadopteerd

Jack Russel , 6 jaar oud


Door veranderde gezins- en werk situatie, zoekt ook de 6 jarige Porky een nieuwe thuis.
Porky is een kleine Jack Russel (iets minder dan 5kg)
Deze kleine jongen is een knuffelaar, die ook perfect bij kinderen kan. Poezen daarintegen zijn niet echt zijn vrienden. Hij kan ook even alleen zijn.
Is volledig in orde met vaccinaties, chip en paspoort en gecastreerd. 


Jeaux,

Geadopteerd

Gecastreerde Berner senner reu. Geboren januari 2019.
Deze jongen, met een rugzakje, is ook op zoek naar een nieuwe thuis. Hij is een beetje schuw, maar hecht zich snel aan zijn gezin. Tegenover bezoek blijft hij wel achterdochtig. Deze knul heeft wel een (goed afgesloten) tuin nodig. Hij is onzeker aan de lijn en doet zijn behoeften niet aan de lijn. Los in de tuin is dit geen probleem en dan is ie ook zindelijk. Poezen zijn voor deze jongen geen probleem. Ook kinderen zijn geen probleem.
Jeaux is volledig in orde betreffende vaccinatie, chip, paspoort en is gecastreerd.


Amy

Geadopteerd
geboren op 01 mei 2019 

Deze kleine meid zoekt ook een nieuwe thuis.
Amy werd geboren op 01mei2019. Ze is klein van formaat met een schofthoogte van ongeveer 27cm een lengte van ongeveer 45cm en een gewicht van 7kg (Licht overgewicht). Amy is volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en in bezit van chip en paspoort.
Ze is een lieve ietwat terughoudende meid die heel snel openbloeit eens ze je kent. Ze heeft geen probleem met andere honden. Kinderen zijn ook geen probleem. Poezen werd nog niet uitgetest.
 


Rafke

geadopteerd

Chocolat labrador reu van 30.07.2011  

Deze jongen zoekt een thuis met een een tuin, bij mensen die niet veel van hem verlangen, maar hem in de tuin een zekere mate van vrijheid kunnen gunnen.
Wandelen is ook iets wat hij niet kent en daarbij haalt hij uit naar andere honden😰. Naar volwassenen is hij heel lief maar ook vaak over-enthousiast.
We hopen voor deze jongen nog iemand te vinden, zonder andere dieren en zonder kinderen, waar hij gewoon hond mag zijn. Waar hij in de tuin mag en er niet teveel van hem verwacht wordt. Zodat hij nog een beetje kan genieten op zijn oude dag.
Om vragen, zoals "waarom hem zo negatief voorstellen", te vermijden :
We kunnen hem mooier voorstellen en fabeltjes vertellen, waardoor hij misschien sneller een thuis vindt, maar voor hoe lang? Neen, eerlijkheid voorop.
Rafke is GEEN ideale gezinshond. Neen, hij is niet zindelijk, neen, hij kan niet met kinderen en andere dieren om, maar is dit zijn fout? Neen, dit is te wijten aan het leven dat hem werd opgedrongen😢😢.
Moeten we hem hiervoor volledig af schrijven? Neen, ook niet.
We hopen dan ook echt dat er nog iemand is die deze oudere jongen een kans wil geven. Harry, 2 jaar , chocoladebruine labrador

GEADOPTEERD

 Een lieve, enthousiaste chocoladebruine labrador van bijna 2 jaar. Hij kan perfect omgaan met andere honden en op katten reageert hij met niets dan enthousiasme. Ook kinderen, zelfs kleine kinderen, zijn geen probleem. Harry heeft wel een sterke hand nodig, hij probeert nogal eens een machtsstrijd te voeren, maar dat kan ook aan zijn puberende leeftijd liggen. Hij luistert naar basisbevelen maar springt graag op uit enthousiasme. Dat is wel nog af te leren.Freddy,   4 jaar , reu

GEADOPTEERD

Zoekt door spijtige familiale omstandigheden een nieuwe thuis.
Freddy is een 4 jarige aanhankelijke,lieve reu. Hij is in huis zeer rustig. Volledig zindelijk. Deze jongen gaat graag mee op wandel en wandelt ook netjes aan de lijn. Freddy is een kindervriend. Hij kan omgaan met andere honden, zowel groot als klein. Poezen zijn ook geen probleem.
Hij kan ook probleemloos alleen thuis blijven.
Hij is volledig in orde met vaccinaties, chip, paspoort en is gecastreerd.
 


Gusto,geboren in 2014

GEADOPTEERD

Klein keesje; herplaatserke. Zindelijk, lief, kan niet tegen grote drukte.

Word niet herplaatst bij kleine kinderen, daar hij de drukte niet aankan.Pippa geadopteerd

Kira     geadopteerd
 Axelle  geadopteerd


Door familiale omstandigheden, waarover we verder geen opmerkingen willen krijgen daar dit de dieren niet helpt, zoeken ook deze 3 kleine meisjes een nieuwe thuis.
Axelle & Kira zijn twee knuffelaars. Pippa is eerder wat schuchter en terughoudend.
Ze zijn alle 3 kinderen gewend. Met kleine hondjes geen probleem. Met grotere honden en poezen is niet geweten.
Geboortedatum van iedere hond is op de foto terug te vinden. Alle 3 deze dames zijn gevaccineerd, gechipt, in bezit van paspoort en gesteriliseerd. Laila,
GEADOPTEERD

Teefje,  formaat maltheser , +- 2 jaar oud

Dit kleine zwarte meisje (formaat maltheser) heeft al één en ander meegemaakt. Haar bazinnetje is onverwacht overleden en deze kleine meid van ongeveer 2 jaar is nu op zoek naar een nieuwe thuis.
Ze is medisch gecontroleerd en volledig in orde gezet met vaccinaties, chip, paspoort en gesteriliseerd.
Laila is een zeer aanhankelijk hondje, wat graag de aandacht van mensen opeist en héél graag knuffelt.
Tegenover andere honden durft ze wel een jaloers reageren. Vooral als er eten in t spel is.
Kinderen zijn geen probleem als ze haar niet achterna gaan jagen. Daar kan ze niet goed tegen.
Ze is zindelijk.


Jack,
GEADOPTEERD

Jack Russel, reu, geboren op 17.02.2018 

Deze  zoekt omwille van een verandering in de gezinssituatie een nieuwe thuis.
Hieromtrent wensen we geen reacties te lezen, daar men Jack er totaal niet mee helpt.
Jack is zindelijk, lief met kinderen en volwassenen, sociaal en kan ook een tijdje alleen zijn.
Hij krijgt een medische checkup en wordt dan ook nog gevaccineerd en gecastreerd. Zal bij adoptie ook in bezit van chip en paspoort zijn.


Kira  9 jaar : GEADOPTEERD

Teefje

klein formaat teefje, die één en ander meegemaakt heeft. Kira is een cavalier King Charles, van 9jaar (geb 18.05.2010)
Ze is een bijzonder rustig hondje, wat graag knuffelt.
Ze heeft reeds medische problemen. Een hartruis en zal de rest van haar leven hartmedicatie moeten nemen.
De eigenares van deze dieren is plots gestorven en dat werd pas na ongeveer anderhalve week ontdekt. Deze kleine meiden vertoefden al die tijd bij het lichaam van hun overleden bazinnetje.


 Mechelse herder 
Flush is GEADOPTEERD
  PUP, reutje geboren op 14.10.2019


Wordt onder contract ter adoptie aangeboden. Castratie is een contractuele verplichting.Mechelse Herders  

pups geboren 14 okt 2019

4 pups reeds GEADOPTEERD ; Flush GEDADOPTEERD 
 Charly GEADOPTEERD


Weer werd onze hulp ingeroepen bij het zoeken naar een thuis voor een nest puppy's. Ditmaal gaat het om 7 Mechelse herders. 4 reutjes en 3 teefjes. Zonder stamboom. Geboren 14 oktober 2019. De pups zijn gevaccineerd, ontwormd, gechipt en in bezit van een paspoort.
Zoals bij elke hond die nog niet oud genoeg is, zal ook in het adoptiecontract van deze pups een verplichting tot sterilisatie/castratie staan. En dit zal ook opgevolgd worden.

Voor de mensen die het zich afvragen, één van de voorwaarden om te helpen, bij het plaatsen van pups, is dat het moederdier gesteriliseerd wordt. Zodat ze niet alle 6 maand terug met een nieuw nestje bij ons komen aankloppen. 


Nala, Xena en Suca,

3 Siberische husky puppy's. geboren oktober 2019

Nala GEADOPTEERD

Xena en Suca  GEADOPTEERD

Nogmaals werd onze hulp ingeroepen bij het vinden van een nieuwe thuis. Ditmaal gaat het over 3 Siberische husky puppy's. Deze 3 teefjes zijn geboren op 07 oktober 2019.
Dieren zonder stamboom. In orde met chip, paspoort, vaccinatie.Daisy

GEADOPTEERD
Zwitserse herder, 2 jaar

Daisy, herplaatserke, Zwitserse herder, geboren in 2016 zoekt nieuwe baasjes met tuin.
Familie omstandheden.
De dame (gesteriliseerd, chip, boekje, inentingen) kan met kinderen en honden.
Katten liever niet.
Zindelijk, bench gewennig.


TER ADOPTIE : katten

We zijn er niet enkel voor honden, zoals de naam van de VZW misschien doet vermoeden. Ook ditmaal kregen we weer een vraag om hulp bij poezen.

Een oudere dame werd opgenomen in het ziekenhuis en zal naar alle waarschijnlijkheid niet meer naar huis terug keren. Deze dame is in het bezit van 10 a 20 poezen. Het juiste aantal weten we nog niet. Poezen die allen zeer tam zijn. Gewend aan binnen leven met toegang tot de tuin. 7 poezen zijn we reeds gaan ophalen en werden naar de dierenarts gebracht. Helaas waren ze niet in orde met sterilisatie/vaccinatie/chip of registratie. Dit zal nu gebeuren.

De meeste poezen zijn halflang- tot langharig. Zwart, zwart-wit.

Al deze poezen zullen een nieuwe thuis nodig hebben. Wil je één van deze poezen adopteren dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com

Als je financieel wil helpen bij de medische kosten om al deze dieren in orde te brengen dan kan dit op rek nr van

VZW Be Happy Dog   BE41 9731 7483 0410 
Lilly, een kleine, maar toch reeds volwassen poes van anderhalf jaar oud.

Geadopteerd

Ze is vriendelijk met mensen groot en klein. Kent honden en heeft ook met hen geen probleem. Ook zij zoekt een thuis waar ze wel mag blijven. Ook hier bemiddelen we bij de zoektocht naar haar nieuwe personeel 😁
 


Zorro,
Geadopteerd

 is de enige overblijvende kat die nog op zoek is naar een nieuwe thuis. Zijn 13 metgezellen die ook een thuis zochten, (toen het bazinnetje naar de kliniek moest zonder terugkeer) hebben intussen hun huisje gevonden. Enkel deze jongen, die zijn kleur niet mee heeft, zoekt nog nog een thuis voor zichzelf. Zijn leeftijd wordt tussen 1 & 2jaar geschat. Hij is in het begin wat terughoudend en kijkt een beetje de kat uit de boom, maar eens hij je kent veranderd ie snel in een knuffelaar. Fotoapparaten kunnen hem niet bekoren en stil zitten voor een foto doet ie dan ook niet. Vandaar de eerder wat troebele foto's.Ninde,
Geadopteerd

Gesteriliseerde kattin, gechipt, met paspoort, is op zoek naar een eigen thuis.

Ze is een vrij dominante poes die uithaalt naar andere poezen en honden. Naar mensen is ze lief en knuffelig. Daarom is ze op zoek naar een thuis waar ze zelf het middelpunt is. Zonder andere dieren. 


Update tamme poezen 03/12/2019     :   nog een thuis gezocht voor 1 kater 

Van de 14 katten bij de oudere dame die niet meer naar huis zal gaan, vonden er 13 al een nieuwe thuis. Alleen nog 1 kater is op zoek naar zijn eigen thuis, met opnieuw menselijk gezelschap. En niet enkel een dagelijks gevuld voedsel- en waterbakje. En dagelijks proper gemaakt kattentoilet. Maar ook een beetje aandacht. Een aaitje, opnieuw iemand die een beetje met ze speelt ...

Beiden zijn wettelijk in orde. Hebben ook chip en paspoort

Gereserveerd                        Ter adoptie

Update tamme poezen  25/10/2019 

Van de 14 poezen bij de oudere dame die niet meer naar huis gaat, zijn er nog 3 die een thuis zoeken.
Het gaat om 1 halflangharige zwarte kater en twee zwart-witte katinnen. Ook halflangharige.
Ze zijn wettelijk in orde gezet met alles (Inentingen, chip en paspoort).
Het je interesse om één van deze drie een nieuwe thuis te bieden of wens je meer inlichtingen, dan kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com
Of bellen naar 0032 (0) 484 52 38 95

Update tamme poezen 08/10/2019

Deze 7 zijn op zoek naar een nieuwe thuis en dus ter adoptie.
Ze zijn volledig in orde volgens de wet. Gesteriliseerd/gecastreerd. Gevaccineerd. Behandeld tegen vlooien, teken en wormen en gechipt.
Bij ernstige interesse kan je een mailtje sturen naar vzwbehappydog@gmail.com of bellen naar 0032 (0) 484 52 38 95
Jules

Engelse bulldog, reu
GEADOPTEERD

Ook deze Engelse Bulldog, reu, geboren op 23.12.2017, zoekt een nieuwe thuis.
Een impulsieve aankoop uit medelijden😢😢 bij een gekende broodfokker😖😖. Waarna men tot de conclusie kwam dat men hem niet kan geven wat hij nodig heeft.
Hij is zeer aanhankelijk en lief.
Gewend aan kindjes. Kan ook met kleine honden samen. (Grotere werd niet geprobeerd)
Hij is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.
Deze knuffelaar is ook zindelijk🙂.Oscar

Chihuahua x jack russelke
Oscar is 2 jaar 

GEADOPTEERD

We kregen de vraag om voor deze kleine (mini) lieverd een nieuwe fijne thuis en toffe baasjes te vinden.
Herplaatser (bemiddeling). Chihuahua x jack russelke
Oscar is 2 jaar, is een echte knuffelaar, waaks, bench gewennig, kan alleen zijn, is zindelijk, houdt van zijn wandelingetje.
Is volledig in orde. Chip, boekje, gecastreerd, alle nodige inentingen en een algemeen onderzoek door dierenarts.Emiel

rue, King Charles Spaniel         

GEADOPTEERD

Herplaatserke, bemiddeling.
(familiale omstandheden)
We kregen de vraag om dit lieverdje te herplaatsen.
Emiel is 5 jaar. King Charles Spaniel.


We zijn met Emiel naar de dierenarts geweest voor een bloedonderzoek, inentingen, chip, boekje, is volledig onderzocht. Emiel is gecastreerd..
Emiel kan met katten, honden, kinderen goed overweg.
Is zeer rustig en sociaal.
Hij lijdt een beetje aan overgewicht, maar vanaf vandaag wordt zijn voeding aangepast en krijgt ie meer beweging.MIMI

Teefje , Jack Russel  

GEADOPTEERD

Ik ben Mimi,
Klein formaat Jack Russel teef. Geboren op 07 mei 2015 en dus 4 jaar oud
. Ik leefde tot nu toe bij een gezin met een kind van intussen 10 jaar. Ik heb steeds dit kind beschermd. Er kwam een broertje bij en ik dacht dat ik mijn kind tegen dit kleine mensje ook moest beschermen. Ik snapte dan ook naar naar hem, toen hij begon rondkruipen. Mijn baasjes hebben dan ook beslist dat ik een nieuwe thuis moet krijgen😢😢. Ik ben een beetje eigenzinnig. Kan probleemloos enkele uren alleen zijn. Plasjes en hoopjes horen buiten en dat weet ik ook. Dus ik ben zindelijk. Ik hou van lange wandelingen, maar aan de lijn haal ik wel eens uit naar andere honden. Ik heb dan ook nooit geleerd dat dat niet kan.
Ik heb nooit leren omgaan met andere honden, dus grom ik als ze dichterbij komen. Intussen leer ik wel om met andere honden samen te zijn, maar dat bevalt me niet echt. Ik ben een beetje bang van ze. Ik ben ook gesteriliseerd, gevaccineerd en heb een chip en paspoort.
Wie wil mij een nieuwe thuis geven, waar ik wel mag blijven.
 

         Mila  GEADOPTEERD

                                stafford, teefje

Mila 7 maanden, teefje, stafford.
Hele lieve, onderdanig, speelse meid.
Herplaatser, bemiddeling.
Is volledig in orde, gesteriliseerd, entingen, chip, parasitaire behandeling.
Kinderen die respect hebben voor een dier, is geen probleem voor Mila.
Poezen geen probleem.
Soortgenoten geen probleem.
Deze dame zoekt met spoed een huisje met fijne baasjes.


    Ben je op zoek naar een buitenlands hondje , gered door Crina, klik op deze link.
   Crina is een dame waar we nauw mee samenwerken voor het herplaatsen van buitenlandse honden.

Deze lieverds zitten nog in Roemenië, Crina vond ze en bracht hen in veiligheid na een bezoek naar de dierenarts. Een Duitse stichting waar we mee samenwerken voor Crina stelt de honden ter adoptie, wij verzorgen de voeding voor de dieren in Roemenië. Heb je eventueel interesse, stuur een mailtje naar de stichting die hulp vraagt voor de honden hieronder. 

"Animal Hope Romania e.V.

‼‼‼ Welpenalarm ‼‼‼
Der Winter kommt langsam aber sicher und unsere Welpen suchen noch einen warmen Platz mit kuscheligem Körbchen 🤗

Melde dich einfach bei Interesse oder fragen"

"    ‼‼‼ puppy alert ‼‼‼
De winter komt langzaam maar zeker en zeker en onze pups zijn nog op zoek naar een warme plek met gezellige mandjes 🤗
Neem contact op bij interesse of vragen "

hieronder link naar website van deze organisatie in Romenië

contacteer ons 


vzw Be-happy-dog

Nachtegalenlaan 7  8531 Hulste  België