GEEF vandaag UW STEUN aan de werking van VZW BE HAPPY DOG   
stortingen vanaf 40 euro leveren een fiscaal voordeel op = recht op belastingsvermindering

De recente opstart van ons dierenopvangcentrum te Waregem (Casselrijstraat 90 8790 Waregem) is een enorme uitdaging.  VZW Be Happy Dog staat bekend als een vereniging met het hart op de juiste plaats.  Laat ons hier samen een succesverhaal van maken,  om het dierenopvangcentrum als 'model' uit zijn as te laten herrijzen.

bezoek ook onze facebookpagina

giften vanaf 40 euro geven recht op belastingsvermindering

STEUN  op rekeningnr. 

BE41 9731 7483 0410

VZW BE HAPPY DOG    ;    in de mededeling  : volledige naam, adres,  GIFT  

Om eenvoudig recht te hebben op de belastingvermindering, is het belangrijk dat uw voornaam, naam en adres vermeld wordt in de mededeling.
Bij de overschrijving  : vul  in het veld '(Vrije) mededeling' uw voornaam (volledig) in, gevolgd door uw familienaam, adres en het woord 'gift' .     

In het geval van een gift via overschrijving van een gezamenlijke rekening, moet u  de naam en adres van slechts één persoon bezorgen. 

Als het totale bedrag van uw giften minstens 40 euro per kalenderjaar bedraagt,  zal u in het begin van het volgend jaar een kwijtschrift ontvangen. Dat kwijtschrift geldt als bewijs van uw gift. U moet het niet bij uw aangifte voegen maar u moet het wel ter beschikking van de administratie houden.Beste vrienden, momenteel ontvangen we zoveel mails en Messenger berichten (bijna 300), dat het onmogelijk is om ze allemaal onmiddellijk te beantwoorden. Wees daarom aub niet boos als uw berichtje niet onmiddellijk beantwoord wordt. Het internet aan het asiel moet nog aangesloten worden,  momenteel kunnen we enkel via het mobiel netwerk connecteren. De mobiele ontvangst is ook niet te best. Voor de mensen die zich aanbieden voor specifieke werken  :  mogen we u vragen om uw telnr. in uw bericht te vermelden. We zijn alles nu aan het oplijsten : wie we voor welke werken en/of materialen, mogen contacteren. We zullen dan wat later contact met u opnemen om concreet af te spreken. We zijn de mensen die hulp aanbieden hiervoor enorm dankbaar. Alsook de mensen die reeds langskwamen en nog komen met donaties. Het asiel is open van maandag tot en met vrijdag : van 15u00 tot 19u00  Op Zaterdag en zondag : van 10u00 tot 17u00  Voor specifieke werken moet nu eerst alles grondig gepland worden. We hopen op jullie begrip als uw bericht wat langer op een antwoord moeten wachten. Toch een grote dankuwel.

Het vzw Be Happy Dog team 


Momenteel ondergaat onze website een grondige metamorfose.  N.a.v. de opstart van ons dierenopvangcentrum te Waregem ( zie ook facebookpagina) wordt de website grondig aangepast ;  zo komen o.a. de asieldieren op een nieuwe pagina.  Gun ons een beetje tijd om alles ordentelijk en gefaseerd voor te stellen.

Alvast bedankt.  

U kan ons intussentijd uiteraard blijven volgen via onze facebookpagina.


steunactie aanpassingen transportcabine

meer info via bovenstaande link 


Hallo allemaal ! Wij zamelen geld in om een dierenopvang centrum op te richten regio Zuid West - Vlaanderen. We hebben zojuist ons HK nummer ontvangen. Dierenwelzijn is 4x bij ons geweest op controle en 4x hadden ze geen enkele opmerking. Ze staan ook volledig achter onze werking. Wat ons zo uitzonderlijk maken, ten overstaan van al de andere dierenasielen, is dat wij niet aan hokken denken. De dieren zouden samen kunnen leven in een verschillende leefruimtes (roedels) en hebben dan ook een huiselijk gevoel. Dieren die niet met andere soortgenoten overweg kunnen, geven wij een aparte ruimte. Evenals de dieren die even in quarantaine moeten. Wij zijn totaal niet voor de gedachtengang van dieren in hokken te plaatsen, ook al komen ze in een asiel terecht. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder jullie ! Elke euro geeft ons hoop om ons doel, onze droom, te kunnen waarmaken. We zijn al jaren bezig met de vzw "Be Happy Dog". We bieden nu eerste zorg aan mishandelde en/of verwaarloosde honden en katten. Sterilisatie, castratie en herplaatsen honden en katten in België.  Ondertussen hebben we reeds meer dan 100 dieren een liefdevolle thuis kunnen bieden. Elk diertje dat wij herplaatsen volgen wij ook op. Na de 6de maand van herplaatsing contacteren wij de adoptant om te vragen of alles oké is en dan is het jaarlijks dat wij contact hebben. Adoptanten kunnen dag en nacht bij ons terecht voor vragen of hulp. Je kan gerust ook al een kijkje nemen op onze website https://www.be-happy-dog.be/ of op onze Facebook pagina vzw Be Happy Dog.

 Geef ons uw steuntje, ga naar  :  https://steunactie.nl/.../opstarten-dierenopvangcentrum...

Uw STEUN  VIA DEZE WEG IS  NIET FISCAAL AFTREKBAAR !  Wenst u de fiscale aftrekmogelijk te benutten, lees dan de info rond de fiscale aftrekbaarheidsmogelijkheid hierboven op deze pagina. (GEEF vandaag UW STEUN aan de werking van VZW BE HAPPY DOG)Alvast bedankt voor jullie steun !


Dank u wel voor deze donaties : klik hier voor foto's     update 22/03/2021


Wij willen alle vrijwilligers, volgers, donateurs, likers, adoptanten DANK U WEL zeggen voor jullie inzet en vertrouwen. Dankzij jullie allemaal kunnen we bergen verzetten voor de dieren die lijden, zwerven,... en ook blijven we medische ondersteuning geven aan deze dieren. aankondiging beurzen op de agenda-pagina  ;  we volgen de corona-richtlijnen op.contact :