Lady

Lady

Bemiddeling

LADY

Geboren op 2 februari 2008.

Mijn gehele geschiedenis is niet helemaal duidelijk. Er wordt gezegd dat ik als kleine puppy bij een gezin kwam die later grote verbouwingswerken startte en me in die periode naar het asiel bracht. Daar zouden vermoedens geweest zijn dat ik af en toe een flinke tik kreeg want ik werd bang zodra er een hand mijn richting uitkwam.

Toen werd ik geadopteerd door mijn huidig baasje.In het begin was Borus wat jaloers op mij en wilde ik niet altijd gestreeld worden maar al snel voelde ik me thuis en kwam ik graag knuffelen. Ik werd gevaccineerd, gesteriliseerd en kreeg een gezondere levensstijl. Ik viel wel 10kg af en voelde me fitter dan ooit.

Waken is mijn grootste talent, doch mag iedereen mij strelen. Mijn zachte vacht en blonde wimpersmaken mij dan ook onweerstaanbaar. Bij andere honden ben ik nieuwsgierig, neem ik graag de leiding en ben ik meestal de baas. Kinderen strelen mij graag en vinden mij superzacht, ik geniet van de aandacht en als ik moe ben ga ik alleen liggen. Eten blijft mijn grote zwakte en gulzig zijn is mijn slechtste eigenschap. Als niemand het ziet pik ik graag eten van zowel mijn baasjes, bezoekers of andere dieren.

Desondanks luister ik goed en leer ik makkelijk dingen aan. Als ik mijn leiband zie word ik dolenthousiast, ik ben graag in de buitenlucht. Ik wandel aan de leiband maar kan ook genieten van een wandeling zonder. Alhoewel dat niet altijd zonder gevaar is, ik ga niet opzij voor verkeer en zou met elke andere wandelaar mee naar huis gaan. Als ik kan, zou ik ook alleen op wandel durven gaan en vind niet altijd de weg naar huis terug. De auto vind ik plezant.Ik reageer correct op mijn naam, kom, zit, lig, pootje en af.

Jaarlijks ga ik op controle bij de dierenarts en krijg ik mijn vaccinaties. Helaas kon de dierenarts zien dat ik niet meer in de beste gezondheid verkeer. Op mijn lever is een gezwel zichtbaar. Voorlopig maak ik het goed maar het is moeilijk te zeggen wanneer ik hier grote problemen mee zal krijgen. Gezien mijn leeftijd is er ook al wat artrose te merken.

Wilt u mij een kans geven en nog een leuke oude dag bezorgen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met vzwbehappydog@gmail.com

Gelieve in de mail meer info te vermelden:

- Uw werksituatie

- Uw telefoonnummer

- Uw adres

- Heeft u nog andere huisdieren?

- Info over uzelf, foto's mogen daar zeker bij!