Lilo

Lilo

Gereserveerd

Bemiddeling:

Lilo is geboren op 1 mei 2015.

Ze is opzoek naar een nieuwe 5-sterren thuis waar ze kan genieten van rust en zeer veel liefde.

Lilo heeft een zeer rustig karakter. Ze speelt niet zo heel veel uit zichzelf, maar zodra je een vinger onder een deken beweegt komt haar jachtinstinct wel snel naar boven! Met een pluimpje speelt ze ook nog graag. Ziet ze een spinnetje lopen, dan is dat haar prooi en zal ze hem ook zeker achterna zitten.

Ze komt elke avond direct bij je liggen: zodra je een dekentje op je schoot hebt mag je haar zeker verwachten! Ze zal dan met haar pootjes beginnen kneden en helemaal zen worden. Oogjes dicht en lekker spinnen. Wanneer je thuiskomt gaat ze ook op haar rug voor de deur liggen, om je welkom te heten. 's Nachts komt ze ook graag eens op je buik liggen om een dutje te doen.

Ze heeft nooit in de gordijnen gehangen of de boel afgebroken, meubels krabt ze niet aan. Ze weet haar krabpaal goed te vinden daarvoor. Het is een ontzettend lieve kat en laat duidelijk merken wanneer ze iets niet prettig vindt. Als er bezoek komt, komt ze ook eens kijken en kruipt ze ook bij bepaalde mensen op schoot. Je kan haar oppakken, maar ze bepaalt wel graag zelf wanneer ze op schoot komt.

Mindere punten van Lilo: ze kan absoluut niet tegen drukte! Daardoor zoek ze een nieuwe thuis zonder honden, katten en kleine kindjes. Lilo is een binnenkat.

Lilo is volledig in orde met haar sterilisatie, inentingen, chip en beschikt over een Europees Paspoort.

Bij interesse gelieve te mailen naar vzwbehappydog@gmail.com.