peter- en meterschap


Sommige dieren zijn ziek en verwaarloosd of zodanig zwaar mishandeld dat ze de nodige medische verzorging moeten krijgen, hierin nemen wij GEEN ENKEL risico!  Deze dieren zullen door hun zware rugzak ook nooit geplaatst kunnen worden. Een gezinsleven is voor hun onmogelijk. Deze honden zullen de rest van hun leven bij Crina verblijven.


We hebben ook enkele hondjes die wél een liefdevolle thuis vonden, maar die gezien hun leeftijd in permanente opvang verblijven. Dit betekent dat al hun medische kosten door onze organisatie gedragen worden. Ook voor deze hondjes zoeken we een meter/peter, zodat we als organisatie kunnen blijven voorzien in hun verzorging.

Crina  biedt opvang aan zo'n 150 zwerfhondjes in de omgeving van Boekarest. Ze worden er liefdevol verzorgd door haar verzorgd tot ze een gouden mandje in België, Nederland of Duitsland vinden. Deze opvang draait volledig zonder subsidies en enkel en alleen op donaties. Om de aankoop van hun voer, hun medische verzorging, hun inentingen en hun sterilisatie/castratie te kunnen bekostigen zoeken ook zij een meter/peter.

Voor slechts 10 euro per maand wordt u meter/peter van een  Roemeens hondje, 
en helpt u in hun medische kosten en voer te voorzien. 
Mail ons voor meer info ivm te volgen procedure 

Van zodra de hond een opvanggezin vond en naar België/Nederland/Duitsland kan overkomen, wordt U hiervan op de hoogte gebracht en kan uw meter- of peterschap opgezegd worden of indien u wenst overgaan naar een ander dier.

Meer info  : vzwbehappydog@gmail.com


Zoeken nog een meter of peter : 


REU :   naam nog te kiezen door de meter of peter

3 REU's  :  voor elk nog naam te naam te kiezen door de meter of peter


BEVESTIGDE METER- EN PETERSCHAPPEN


Lovely heeft een meter, Dank u wel Karin Amerlinck


Lady heeft een meter,  Dank u wel Tine Lecoutere


Queeny  heeft een meter,  Dank u wel Verley Joyce.

Blijft in opvang Roemenie
Blijft in opvang Roemenie

June  heeft een meter,   Dank u wel Veronique Cottyn

June, een hond in blijvende opvang.
June werd in juni 2017, samen met een hele roedel die verbleef in de buurt van een fabriek, gevangen en gesteriliseerd. De roedel werd terug uitgezet bij de fabriek.
June was daarvoor te zwak. Ze had 7 puppy's van een 8-tal weken. Deze puppy's hadden haar serieus verzwakt. Temeer daar ze al een oudere teef is. Geschat 12+. Haar terug uitzetten was hier geen optie.
June kwam in een opvanggezin terrecht. Ze heeft een panische angst voor lijnen en tuigjes, wat wandelen onmogelijk maakt. In het opvanggezin heeft ze een grote tuin waar ze zich goed voelt. Haar nogmaals verplaatsen naar een andere thuis is dus ook niet aan te raden. Ook voor June wordt een meter of peter gezocht. Zodat deze dame van een rustige oude dag kan blijven genieten in haar opvanggezin.
Ter info, haar puppy's werden niet terug op straat gezet, maar werden allemaal geadopteerd intussen. En de rest van de roedel verblijft intussen op het fabrieksterrein, waar ze worden voorzien van water en voer.

Om alle wonden op te sporen en  te verzorgen hebben we haar bij haar vondst moeten scheren.


Babette heeft een meter , Dank u wel Sylvie Devos 


In blijvende opvang in Roemenie
In blijvende opvang in Roemenie

Deze meid is in Roemenië bij Crina.  Babette werd zwaar misbruikt. Hierdoor is ze zo zwaar getraumatiseerd, dat ze zich onder geen beding nog laat aanraken. Ook voor deze dame is een leven in een huisgezin onmogelijk. Daarom wordt ook voor haar een peter of meter gezocht : Dank u wel Sylvie DevosPatatje heeft een meter  , Dank u wel Liliane Wenselaer 

Patatje,
Een hondje met een rugzakje. Deze kleine reu zal héél véél tijd nodig hebben.
Hij is enorm angstig en heeft zwaar last van angst agressie. Hij bijt naar elkeen die bij zijn opvang gezin binnen komt. Om deze kleine vent te socialiseren zal zeer veel tijd en geduld nodig zijn. Iets waar het opvanggezin waar hij verblijft geen gebrek aan heeft.
Hij heeft ook zware problemen met zijn knieën waarvoor hij nog een zware operatie zal moeten ondergaan. Ook voor deze kleine reu zijn we op zoek naar een meter of peter  :  Dank u wel Liliane Wenselaer. Dit ook om nog een potje te kunnen aanleggen om zijn operatie te bekostigen, zodra hij er klaar voor is.