Dierenbescherming in West-Vlaanderen

Home > Dierenbescherming West-Vlaanderen


Wij zetten ons in voor de dierenbescherming in West-Vlaanderen om het welzijn en de veiligheid van dieren te kunnen garanderen. Dieren verdienen de verzorging en bescherming die ze nodig hebben. Bij VZW Be Happy Dog vinden we het belangrijk dat ze deze ook krijgen. Daarom proberen wij zo goed mogelijk ons steentje bij te dragen om zo de dierenbescherming in West-Vlaanderen te ondersteunen. Zie je een verdwaald dier, een dier dat mishandeld of verwaarloosd wordt, of een dier dat dringend medische hulp nodig heeft? Dan kan je dit melden bij de lokale politie.

Unieke selectieprocedure
Vrijwilligers
Dieren op de eerste plek

Heb je dierenbescherming nodig in West-Vlaanderen?

Stuur ons gerust een e-mail!

vzwbehappydog@gmail.com

Asiel honden
Asiel honden

Hoe wij de dierenbescherming in West-Vlaanderen ondersteunen

Wij proberen als dierenasiel in Hulste op verschillende manieren bij te dragen aan de bescherming van dieren. Wanneer baasjes niet meer voor hun dier kunnen zorgen, neemt ons team van gepassioneerde vrijwilligers deze zorg over. Hierbij zetten we het welzijn van het dier zelf altijd op de eerste plaats. Zo hanteren wij bijvoorbeeld bij de adoptie van een viervoeter een specifiek selectieproces. Wij ondersteunen de dierenbescherming door:

  • Medische hulp toe te dienen
  • Te helpen bij sterilisaties of castraties
  • De dieren te voederen
  • Bemiddelen bij de adoptie van een viervoeter.

Contacteer ons wanneer je een dier in nood ziet!

Wanneer je een dier in nood ziet is het vooral belangrijk dat je je eerst goed informeert voor je de lokale politie contacteert. Je moet goed weten op welke locatie je bent en duidelijke foto’s maken van de situatie. Heb je deze informatie verzameld? Contacteer dan zeker de lokale politie! Heb je nog vragen over de dierenbescherming? Of heb je vragen over het selectieproces bij de adoptie van een viervoeter? Stuur gerust een e-mail naar vzwbehappydog@gmail.com.