Nieuws

Interessante weetjes voor de gezondheid van jouw viervoeter.

https://www.hondengezondheid.nl/

We zijn maar een heel klein bedrijfje en besteden geen geld aan marketing. 

De inkomsten gaan namelijk naar onze 20 oude en gehandicapte honden. En met de vele recensies is dit gelukkig ook niet nodig. Wat we wel doen is bij een bestelling van onze eigen producten een kadootje meesturen. We sturen één kadootje mee per bestelling. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=10002797553641

Door onvoorziene omstandigheden melden Belle Cat Rescue Farm & Vzw Be Happy Dog dat de wandeling op 14 mei geannuleerd wordt.

Corona heeft ervoor gezorgd dat heel wat gezinnen nood hadden aan een huisdier. Nu het gewone leven weer opstart, is het hebben van een huisdier voor velen te veel werk of is de thuissituatie niet zoals men dacht dat het ging zijn. Dit resulteert jammer genoeg in heel wat achtergelaten dieren.

Het is weer de tijd van het jaar! De zomerse temperaturen zijn terug en iedereen geniet met volle teugen van de zonnestralen. Dieren hebben het met zulke temperaturen vaak te warm.

De zon is weer in het land! De lange wandelingen met je hond kunnen weer van start gaan! Hoewel je als hondeneigenaar de kans klein acht dat je hond in contact komt met een giftige plant, is dit risico niet te onderschatten.

Teken komen heel het jaar voor, maar worden voornamelijk actief eens de temperatuur boven de 7°C stijgt. Tekenbeten komen het frequenter voor in de periode van maart tot en met oktober.

Het kittenseizoen is aangebroken en dat hebben de opvangcentra en dierenasielen geweten. In vergelijking met vorig jaar is het kittenseizoen onverwachts twee maanden vroeger begonnen. De oorzaak van die toestroom zijn vooral niet-gesteriliseerde zwerfkatten.

Hello iedereen! Op 12 augustus doe ik (Pieter) samen met mijn schoonbroer de dodentocht. Om ons extra te motiveren hebben we besloten VZW BE HAPPY DOG te steunen. Het is een vereniging die zich al jaar en dag inzet om een goede thuis te vinden voor dieren in nood.
Zin om te sponsoren? Klik op onderstaande link. Alvast wreed wel bedankt!...