Steun ons

Trooper

Je kan ons steunen zonder enige moeite, doe uw online aankoop via deze link.

Dit platform vraagt hier geen extra kosten voor maar staat steeds een percentage af aan een vestiging (vereniging) naar keuze. Het percentage dat wordt doorgestort is afhankelijk van uw aankoopbedrag. 

Vrije donatie   

Wil je ons financieel bijstaan bij het bouwen van een dierenopvangcentrum? Jullie donaties helpen ons met de aankoop van de nodige bouwmaterialen. 


Buddy Bites 

Bestel nu kwalitatieve hondenvoeding op maat van jouw hond bij BuddyBites en gebruik onze kortingscode. Zo geniet jij van 50% korting en krijgen wij een donatie van €30.

Kortingscode: BEHAPPYDOG58326


Steun ons door je aankopen te doen bij Makro!

Registreren kan via deze link. 

Elke keer je dan bij de Makro winkelt, gaat er 3% van het totale aankoopbedrag naar vzw Be Happy Dog voor een shoptegoed, zonder dat jij hoeft bij te betalen! 


Goed doel opnemen in je testament

Je kan er steeds voor kiezen om jouw gekozen goed doel op te nemen in je testament. Met deze keuze doe je ons en de dieren een enorm plezier!

Spullen 

Spullen zijn steeds van harte welkom om onze dieren met open armen te ontvangen. Heb je hondenspeeltjes, manden of voeding dat je kan missen? Deze geven we met plezier een tweede leven!

Dit alles is steeds welkom in ons asiel te Waregem na telefonisch afspraak: 0484 523 895.

Happy Dog winkel 

We verkopen zelf ook spulletjes waarbij de opbrengst integraal naar het asiel gaat. Wil je ons liever steunen door iets te kopen? Neem dan snel een kijke op onze Vinted-pagina!