Steun ons

Vrije donatie

Wil je ons financieel bijstaan bij de medische zorgen van de te herplaatste dieren?

Trooper

Shop jij wel eens online bij bol.com, Coolblue of een andere webshop? Doe je aankoop via deze link en sponsor ons!

Hoe werkt het? Het Trooper platform vraagt geen extra kosten voor je aankoop maar staat steeds een percentage af aan een vereniging naar keuze. Het exacte percentage dat wordt doorgestort naar onze vzw is afhankelijk van jouw aankoopbedrag. 

BuddyBites 

Bestel nu kwalitatieve hondenvoeding op maat van jouw hond bij BuddyBites en gebruik onze kortingscode. Zo geniet jij van 50% korting en krijgen wij een donatie van €30.

Kortingscode: BEHAPPYDOG58326

Goed doel opnemen in je testament

Je kan er steeds voor kiezen om jouw gekozen goed doel op te nemen in je testament. Met deze keuze doe je ons en de dieren een enorm plezier!

Spullen

Spullen zijn steeds van harte welkom om onze dieren met open armen te ontvangen. Heb je hondenspeeltjes, manden of voeding dat je kan missen? Deze geven we met plezier een tweede leven!

Dit alles is steeds welkom in ons asiel te Hulste na telefonisch afspraak: 0484 523 895.

 Informatie omtrent belastingvoordeel giften


Afzender: giften@minfin.fed.be

Aan: VZW Be Happy Dog

Nachtegalenlaan 7

8531 HARELBEKE

Afz.: Koning Albert II-laan 33 bus 554 - 1030 Brussel

Onderwerp: Belastingvermindering voor giften in geld - Goedkeuring van uw aanvraag om machtiging

Mevrouw, Mijnheer,

We hebben het onderzoek van uw aanvraag om de machtiging te verkrijgen als instelling die fiscale attesten mag uitreiken, beëindigd.

Voor de jaren 2023 tot en met 2024 krijgt u de machtiging als VZW waarvan het doel erin bestaat dierenasielen te beheren.

Dat houdt in dat de giften in geld die u tijdens die periode ontvangt een belastingvoordeel voor uw schenkers opleveren.