Honden ter adoptie

Voor de adoptie van honden kan je ook bij VZW Be Happy Dog in Hulste terecht. Wij hebben verschillende honden ter adoptie. Deze viervoeters hebben vaak een verleden met mishandeling of verwaarlozing en hebben dus veel liefde en aandacht nodig. Er zijn regelmatig hondjes op zoek naar een nieuwe thuis waar ze gelukkig kunnen worden. Op deze pagina vind je de verschillende hondjes uit ons asiel die nog op zoek zijn naar een nieuw baasje. 

Hoe verloopt de adoptie van honden?

De adoptie van een hond verloopt volgens een specifiek selectieproces. Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen het dier en zijn eventuele nieuwe baasje. Door een hondje uit het asiel te adopteren kan je een viervoeter dat werd achtergelaten of afgestaan een nieuwe thuis geven. Ook zorg je er zo mee voor dat de vele andere hondjes die wachten op een plekje in het asiel een plaatsje krijgen. Zo kunnen we de dieren in ons dierenasiel van het nodige comfort voorzien tot ze hun nieuwe baasje vinden. 

Contacteer ons als je een hond wil adopteren!

De adoptie van een hond of schattige puppy gebeurt niet van de ene op de andere dag. Denk dus goed na voor je bij ons langskomt ( op afspraak) om een hond te adopteren. Ben je geïnteresseerd in de adoptie van één van de honden uit ons asiel? Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail via vzwbehappydog@gmail.com. Wie weet zorg jij er wel voor dat één van onze hondjes een nieuwe thuis krijgt! Heb je een hond en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Bekijk dan zeker ook eens onze evenementen.

Alle dieren die klaar zijn voor adoptie, staan op de onderstaande link.

https://www.adopteereendier.be/dierenasielen/west-vlaanderen/vzw-be-happy-dog

De dieren zijn gechipt, hebben een paspoort, alle nodige inentingen, gesteriliseerd/ gecastreerd en hebben een nazicht/ controle verslag van onze samenwerkende dierenarts https://www.dierenartshanssens.be/