Een pup adopteren

Home > Dierenbescherming West-Vlaanderen


Een pup adopteren is spannend en een leuke nieuwe ervaring. Puppy's hebben veel aandacht nodig, maar geven ook veel terug aan hun baasje. Bij VZW Be Happy Dog in Hulste helpen we alle honden aan een gouden mandje. Hierbij hechten we voornamelijk belang aan de noden van de hond en de klik met het eventuele toekomstige baasje. 

Unieke selectieprocedure
Vrijwilligers
Dieren op de eerste plek

Heb je dierenbescherming nodig in West-Vlaanderen?

Stuur ons gerust een e-mail!

vzwbehappydog@gmail.com

Asiel honden
Asiel honden

Waar hou je rekening mee als je een pup wil adopteren?  

Voor je beslist om een pup te adopteren moet je hier goed over nadenken. Elke viervoeter die je adopteert, heeft de nodige liefde en verzorging nodig. Sta er dus bij stil dat je hier de tijd en financiële middelen voor nodig hebt. Praat er dus zeker eerst over met je gezin. Pups moeten getraind worden zodat ze later geen problemen ontwikkelen bij het wandelen of het socialiseren met andere honden. Deze zaken aanleren kost veel tijd en geduld. Vergeet ook niet dat puppy’s, net zoals kinderen, niet voor eeuwig klein blijven. Zorg er dan ook voor dat je voldoende plaats hebt voor een hond.


Contacteer ons voor een lieve pup!

Een pup adopteren is heel spannend, maar er moet goed over worden nagedacht. Wij hanteren voor de adoptie van onze honden een uniek selectieproces. Wil je hierover graag meer informatie? Contacteer ons dan gerust! Ben je van plan een pup uit ons dierenasiel te adopteren en wil je hierover graag meer informatie? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen via vzwbehappydog@gmail.com.