Viervoeters voor adoptie

Home > Dierenbescherming West-Vlaanderen


Bij VZW Be Happy Dog in Hulste kan je een viervoeter ter adoptie in huis nemen. Een viervoeter adopteren is een mooie manier om een nieuwe thuis te geven aan dieren die zorg nodig hebben. We vinden het belangrijk dat er een klik is tussen het dier en zijn toekomstige baasje, en hechten vooral belang aan het welzijn van de viervoeter. Wie een viervoeter wil adopteren kan dus niet kiezen op basis van bepaalde uiterlijke kenmerken. De klik staat centraal. 

Unieke selectieprocedure
Vrijwilligers
Dieren op de eerste plek

Heb je dierenbescherming nodig in West-Vlaanderen?

Stuur ons gerust een e-mail!

vzwbehappydog@gmail.com

Asiel honden
Asiel honden

Ben jij klaar voor een viervoeter ter adoptie?

Voor je een viervoeter adopteert moet je verschillende afwegingen maken. Het is een beslissing die je leven verandert. Daarom is het belangrijk dat je over verschillende zaken goed nadenkt. Stel jezelf eerst zeker de vraag of je wel voldoende plaats, tijd en geld hebt om een viervoeter uit ons dierenasiel te adopteren. Bespreek het ook zeker met je familie voor je beslist om een viervoeter te adopteren. Je kan bij ons verschillende honden adopteren. Ben je geen hondenmens? Geen probleem, er zitten ook verschillende katten in ons asiel die wachten op een nieuw baasje!


Wij helpen je bij jouw zoektocht naar een trouwe viervoeter!

Door de adoptie van een viervoeter geef jij een dier in nood een nieuwe kans op een mooi leven. Je draagt er ook je steentje door bij aan de dierenbescherming in West-Vlaanderen. Heb je er goed over nagedacht en ben je klaar om één van onze dieren een nieuwe thuis te geven?  Dan ben jij misschien wel de perfecte match. Heb je interesse? Stuur ons zeker een e-mail via vzwbehappydog@gmail.com. Heb je geen plaats om een viervoeter te adopteren maar wil je ons wel helpen? Bekijk dan zeker ook eens de verschillende mogelijkheden om ons te steunen.